Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

nu
nu
0 11.06.2019 17:15:06

ZDAJ JE JASNO VSE! Super vroči De Ligt BARCI POVEDAL, kar so čakali navijači: Moram reči, da ...

Matthijs De Ligt, izjemno nadarjeni srednji branilec in kapetan Ajaxa je najbolj neposredno spregovoril o svoji prihodnosti.

Je velika želja Barcelone, kamor je že odšel njegov najboljši prijatelj Frenkie De Jong, in kazalo je, da so Katalonci razrešili vse težave okrog kontroverznega menedžerja ter da imajo tlakovano pot do novega velikega nizozemskega ulova. Toda stvari se zdaj očitno zatikajo, ker De Ligt, za katerega se je govorilo, da je Barca njegova z naskokom prva izbira, zdaj razmišlja drugače. Videti je, da celo precej drugače, saj se boji, da bi škodoval svojemu razvoju. 

"Lepo bi bilo igrati pri Barci in lepo bi bilo igrati z mojim prijateljem de Jongom. Toda zdi se, da ni primeren trenutek. Prav mogoče je, da bom ocenil, da ni trenutek. Moram reči, da na prvo mesto postavljam potrebe svoje kariere in moram gledati nase. Zame je najbolj pomembno, da najdem klub, kjer bom zagotovo igral. Imam kar nekaj ponudb, moram dobro premisliti in na počitnicah se bom odločil," je povedal za barcelonski Mundo Deportivo, večina pa je to že razumela kot dokončni ne Kataloncem.     

Članki iz rubrike