Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 11.06.2019 19:02:30

Novi POMEMBNI kadrovski odločitvi ob Kamniški Bistrici

Jurij Kodrun
Pri dvakratnih slovenskih prvakih je dogajanje še naprej zelo razgibano.

Vodstvo Domžal je podaljšalo pogodbi s pomembnima členoma moštva Slobodanom Vukom in Matejem Podlogarjem. Oba bosta rumeni dres nosila vsaj še eno leto, do konca prihajajoče sezone. Vuk je v minuli sezoni dosegel sedem zadetkov, Podlogar je bil uspešen petkrat.

"Po koncu lanske sezone sem se pogovoril tako s trenerjem Simonom Rožmanom kot s športnim direktorjem Matejem Oražmom. Skupaj smo prišli do dogovora, da bi bilo podaljšanje pogodbe zame najbolj optimalna poteza. Oba sta povedala, da sta bila z mojimi igrami v minuli sezoni zadovoljna, kar so v klubu pokazali z novim enoletnim dogovorom, za kar se obema zahvaljujem. Nova pogodba zame pomeni nagrado in potrdilo, da sem na pravi poti, zato bom tudi v prihajajoči sezoni na igrišču skušal dati vse od sebe," je po podpisu pogodbe dejal Vuk.

"Po nekaj letih spet izjemno uživam v nogometu. Vem, da imam v Domžalah izjemne pogoje za napredek in tu se tudi odlično počutim. Moštvo se med seboj res dobro razume, smo prava ekipa, kar tudi pripomore k dobremu počutju. K slednjemu pa so v spomladanskem delu lanske sezone doprinesle tudi naše dobre predstave, kar je tudi eden izmed razlogov, da sem se odločil za podaljšanje," je svojo odločitev, zakaj bo v prihodnji sezoni ponovno oblekel rumeni dres, opisal Podlogar.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike