tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ma
ma
1 10.08.2018 21:33:43

LUKA MODRIĆ razblinil dvome o tem, ali bo igral za REAL ali INTER

Reuters
Hrvaški zvezdnik je po poročanju španskih medijev sprejel dokončno odločitev glede nadaljnje kariere.

Tresla se je gora, rodila se je ... Telenovela je, kot vse kaže, končana, Luka Modrić ostaja v Realu, ki je najboljšemu igralcu SP v Rusiji namenil izdatno povišico. Kraljevi klub ga je nagradil za odlične predstave tako na Santiago Bernabeuu kot na mundialu v Rusiji. Hrvaški vezist naj bi bil po pisanju španskih medijev v prihodnje v istem plačilnem razredu kot kapetan Sergio Ramos, več v taboru aktualnih evropskih prvakov prejema le Gareth Bale. V žep naj bi Modrič letno pospravil okroglih 10 milijonov evrov, kar je približno dva milijona več, kot je prejemal do zdaj. Vsekakor zaslužena povišica, s katero je 32-letnik razrešil dvome o prihodnosti, zainteresirani snubci na čelu z Interjem pa bodo morali najti druge rešitve.

Pristaši Interja so se sicer nadejali, da bi lahko Modrić sledil Cristianu Ronaldu na italijanski škorenj. Upanje je še naraslo, ko je Modrić včeraj všečkal fotografijo, na kateri so bili Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko in Ivan Perišić, ki je fotografijo tudi delil s svojimi sledilci na instagramu. Hrvaški trio v Interju je na fotografiji označil tudi Modrića, ob tem pa je Perišić še pripisal 'Kdo manjka'. A upanje interistov je bilo kratkotrajno, saj je Modrić na neki način odgovoril kar prek družbenega omrežja. "Nazaj na delo," je pod fotografijo s treninga v opremi Reala zapisal oziroma čivknil nogometaš, ki beli dres nosi že šest let.

Poraja se vprašanje, kako resna je sploh bila že od samega začetka grožnja o odhodu oziroma koketiranje z Interjem. Nekateri bi rekli, da je šlo vedno le za iskanje/izsiljevanje povišice. Kakorkoli že, telenovela, limonada Modrić je končana, vsi, ki bi si želeli še, pa se lahko zatečete k Moja boš.

Značke: luka-modrić, real, inter

Članki iz rubrike