Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 10.08.2018 18:21:07

BARCELONA ali JUVENTUS? Paul Pogba se je očitno ODLOČIL!

Profimedia
Ogromno je bilo povedanega o odnosu Joseja Mourinha in prvega zvezdnika rdečih vragov Paula Pogbaja. Francoz je prav zaradi tega večkrat izrazil željo, da bi zapustil Old Trafford.

V igri za njegov podpis je bil najprej Juventus, kjer je v preteklosti že igral, v zadnjem mesecu pa je prva opcija postala Barcelona, ki se je močno ogrela za francoskega reprezentanta. Zdaj pa iz Anglije prihajajo novice o tem da se je Pogba po osvojenem naslovu svetovnega prvaka odločil, kje bo nadaljeval kariero.

Petindvajsetletnik bo ostal v Manchestru. pri Radiu Monte Carlo celo pravijo, da bo to naredil tudi v primeru, da mu zastopnik Mino Raiola na mizo vrže ponudbo, katerega od obeh omenjenih klubov. Pogba naj bi bil pripravljen zavrniti tudi Barcelono!



Razlog za to je pogovor, ki ga je imel Pogba s francoskim selektorjem Didierjem Deschampsom, ki je bojda vplival na fantovo razmišljanje. Slednji mu je svetoval, naj se ne krega z Mourinhem. V ponedeljek se je Pogba tako vrnil v Mancheseter, a bo današnji dvoboj prvega kroga angleškega prvenstva z Leicester Cityjem začel na klopi, saj Mourinho najbrž ne bo želel tvegati, ker fant še ni stoodstotno pripravljen.

"V ponedeljek se je vrnil, vesel, ponosen in zelo motiviran za delo. V ponedeljek, torek in sredo je delal izjemno," je bil zadovoljen portugalski strokovnjak na klopi rdečih vragov. "Z njim se moram pogovoriti o tem, kako močnega se počuti tako fizično kot psihično. Podoben pogovor me čaka še z Youngom, Fellainijem in Lingardom. Videti moram, v kolikšni meri nam lahko pomagajo že proti Leicester Cityju, ali je to 20 minut, deset minut, pol ure. Nimamo veliko možnosti, zato moramo uporabiti vse, ki jih imamo na voljo. Ta dvoboj je za nas izjemno pomemben. Vsaka točka je pomembna, od vsakega igralca moramo potegniti tisto najboljše," je zaključil Mourinho.

Članki iz rubrike