saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

2 meghan Svet24.si

Pomečkana Meghan Markle razburila Scotta ...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

samo tadin1 Svet24.si

Pravosodnega policista naj bi zabodel Samo Tadin, ...

united airlines, letalo, mraz Svet24.si

FOTO: Izlet v arktični pekel: po 16 urah ...

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

ro
ro
0 10.08.2018 16:52:11

Optimizem na Bonifiki: KOPRČANI se na MILIJONE niso ozirali

Nekdanji prvoligaš z ambicioznimi cilji v novo sezono.

Nogometaši Kopra so v pričakovanju začetka nove sezone, v kateri si bodo v 3. SNL – zahod prizadevali zagotoviti drugoligaško vstopnico, še pred začetkom prvenstvenih izzivov jih 15. avgusta na Jesenicah čaka dvoboj 1. kroga pokala NZS.

koper al ain
fc koper

Na Bonifiki se je znova zgodilo lepo število sprememb, med drugim se je domov vrnil izkušeni Damir Hadžić. Športni direktor Boško Županović je prepričan, da so sestavili zasedbo, ki bo sposobna uresničiti ambiciozne načrte, za dodatno mero samozavesti je poskrbela zadnja prijateljska preizkušnja. Varovanci Damirja Milinovića so v Čatežu merili moči z Al Ainom, ki se lahko pohvali s kar 32-imi naslovi prvaka Združenih arabskih emiratov, enkrat je osvojil tudi azijsko ligo prvakov. Ekipo vodi hrvaški strokovnjak Zoran Mamić, toda Koprčani se na vse to in na milijone, ki jih imajo Arabci na voljo, niso kaj prida ozirali.

Predstavili so se v spodobni podobi, dvoboj se je končal z izidom 2:2 (2:2). Za slovenskega tretjeligaša sta v polno zadela Fatić in Petrović iz najstrožje kazni, pri Al Ainu sta bila uspešna Diaky in švedski reprezentant Marcus Berg, ki je na nedavnem svetovnem prvenstvu v Rusiiji igral na vseh tekmah. Tudi to je dovolj zgovoren podatek, kakšne igralce si lahko privošči najtrofejnejši klub v Združenih arabskih emiratih.

zupanovic mamic milinovic
Boško Županovi, Zoran Mamić in Damir Milinović
fc koper

Koprčani so dvoboj začeli v postavi Nenezić, Tramte, Gvardjančič, Petrović, Vrdoljak, Baša, Tomić, Cvek, Glavaš, Fatić in Štromajer, priložnost za dokazovanje so dobili še Grlj, Pirjevec, Jedvaj, Opara, Maslić, Ajkić in Meštrić-

Članki iz rubrike