Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
0 10.08.2018 16:52:11

Optimizem na Bonifiki: KOPRČANI se na MILIJONE niso ozirali

Nekdanji prvoligaš z ambicioznimi cilji v novo sezono.

Nogometaši Kopra so v pričakovanju začetka nove sezone, v kateri si bodo v 3. SNL – zahod prizadevali zagotoviti drugoligaško vstopnico, še pred začetkom prvenstvenih izzivov jih 15. avgusta na Jesenicah čaka dvoboj 1. kroga pokala NZS.

koper al ain
Koper - Al Ain
fc koper

Na Bonifiki se je znova zgodilo lepo število sprememb, med drugim se je domov vrnil izkušeni Damir Hadžić. Športni direktor Boško Županović je prepričan, da so sestavili zasedbo, ki bo sposobna uresničiti ambiciozne načrte, za dodatno mero samozavesti je poskrbela zadnja prijateljska preizkušnja. Varovanci Damirja Milinovića so v Čatežu merili moči z Al Ainom, ki se lahko pohvali s kar 32-imi naslovi prvaka Združenih arabskih emiratov, enkrat je osvojil tudi azijsko ligo prvakov. Ekipo vodi hrvaški strokovnjak Zoran Mamić, toda Koprčani se na vse to in na milijone, ki jih imajo Arabci na voljo, niso kaj prida ozirali.

Predstavili so se v spodobni podobi, dvoboj se je končal z izidom 2:2 (2:2). Za slovenskega tretjeligaša sta v polno zadela Fatić in Petrović iz najstrožje kazni, pri Al Ainu sta bila uspešna Diaky in švedski reprezentant Marcus Berg, ki je na nedavnem svetovnem prvenstvu v Rusiiji igral na vseh tekmah. Tudi to je dovolj zgovoren podatek, kakšne igralce si lahko privošči najtrofejnejši klub v Združenih arabskih emiratih.

zupanovic mamic milinovic
Boško Županovi, Zoran Mamić in Damir Milinović
fc koper

Koprčani so dvoboj začeli v postavi Nenezić, Tramte, Gvardjančič, Petrović, Vrdoljak, Baša, Tomić, Cvek, Glavaš, Fatić in Štromajer, priložnost za dokazovanje so dobili še Grlj, Pirjevec, Jedvaj, Opara, Maslić, Ajkić in Meštrić-

Članki iz rubrike