chris martin Odkrito.si

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško ...

hrondit, meteorit, Maryborough Svet24.si

FOTO: Mislil je, da je našel zlato, a je našel ...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

tess holliday Svet24.si

FOTO: 130-kilogramov težka manekenka na plaži ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

nu
nu
6 10.08.2018 17:24:47

UEFA na pomoč Olimpiji pri uresničevanju evropskih sanj!? Crveno zvezdo v play-offu čaka OSTRA KAZEN!

Takole izgleda Rajko Mitić v play-offu kvalifikacij za ligo Europa.
Reuters
Še en motiv za zmaje.

Nogometašem Olimpije so po domači zmagi nad Helsinki s kar 3:0 vrata play-offa lige Europa na stežaj odprta. Če ne bo velike senzacije, jih potem od skupinskega dela po činu drugega najelitnejšega evropskega tekmovanja ločita le še dve tekmi. Bodisi proti Spartaku iz Trnave bodisi Crveni zvezdi. Slovaški in srbski prvak sta se v kvalifikacijah za ligo prvakov na prvi tekmi v Beogradu razšla z 1:1, z Olimpijo (ali Helsinki) pa se bo udaril poraženec tega obračuna.

V Ljubljani že tako marsikdo ’navija’ za spopad z rivali iz nekdanje skupne države, po zadnji odločitvi Uefe pa je za Olimpijo dvoboj z Zvezdo še malce bolj mamljiv. Pri krovni nogometni organizaciji, ki ji vlada Aleksander Čeferin, so srbski klub zaradi neupoštevanja pravil, slabe organizacije, nesprejemljivega obnašanja navijačev (rasistični vzkliki …) in predvsem dejstva, da se ti incidenti v Beogradu ponavljajo, ostro kaznovali. Naslednji dve tekmi bo namreč morala Crvena zvezda odigrati pred praznimi tribunami, klub pa bo moral odšteti še 72 tisoč evrov denarne kazni.

Če bo Olimpija v naslednjem krogu kvalifikacij torej gostovala na štadionu Rajka Mitića, se njenim nogometašem torej ne bo treba soočiti s peklenskim vzdušjem, ki ga pod vodstvom Delij pripravijo Srbi.

Članki iz rubrike