Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.10.2015 23:11:36
Deli članek:

Tako klavrn teatralni vložek, da se ga je še sodnik usmilil

Profimedia

Švedskemu nogometašu Pontusu Wernbloomu zagotovo ne bo všeč posnetek njegovega groznega simuliranja.

V sredo sta se v ligi prvakov pomerila CSKA in angleški velikan Manchester United, obračun v Moskvi se je končal z rezultatom 1:1. Za Ruse je edini zadetek v 15. minuti po zgrešeni enajstmetrovki Romana Eremenka zabil Seydou Doumbia, mladi Francoz Anthony Martial je nato v 65. minuti poskrbel, da so rdeči vragi prišli vsaj do točke.

Ker ima United kljub zgolj eni zmagi po treh tekmah še vedno vse možnosti za napredovanje v osmino finala, bo šla tekma hitro pozabo. Še nekaj dni pa bo po svetovnem spletu zagotovo krožil posnetek akcije, s katero se je osmešil član ruskega kluba Pontus Wernbloom. Devetindvajsetletni švedski vezist si je ob boju za žogo privoščil simuliranje, ki je bilo tako grozno, da je hitro postal tarča posmeha. Izkušeni nogometaš CSKA-ja je padel kot pokošen, čeprav se ga Marouane Fellaini sploh ni dotaknil!

Ob tem je zanimivo, da se je vse to dogajalo pred sodnikovimi očmi, kljub več kot očitnemu teatralnemu vložku pa Wernbloom presenetljivo ni bil kaznovan z rumenim kartonom.