Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.10.2015 19:04:33
Deli članek:

Pogumni branilec Bastie Ibrahimoviću zabrusil, da je "posranec"

Canal+

Zabrusiti Zlatanu Ibrahimoviću v obraz kletvico? Marsikdo si tega ne bi upal, branilec Bastie pa je storil prav to.

V soboto sta se v francoskem prvenstvu pomerila Bastia in Paris Saint Germain, Parižani so se na Korziki precej mučili, a na koncu vseeno slavili. Tekma se je končala z 2:0 za goste, oba zadetka je zabil kdo drug kot Zlatan Ibrahimović, ki je obrambo domačih najprej strl v 72. minuti, delo pa zaključil enajst minut kasneje. PSG je tako zadržal prvo mesto na lestvici, po desetih krogih je še vedno brez poraza.

Navijači pariškega kluba so bili kakopak navdušeni nad Švedom, domači malo manj. Predvsem pa je bil nanj besen Sebastien Squillaci, že 35-letni nekdanji francoski reprezentant, ki je svoj čas igral tudi za londonski Arsenal. Zdaj poveljuje obrambi Bastie in se, če začuti potrebo, tudi s kom sporeče. In prav nič ga ne moti, če je na drugi strani strah vzbujajoči Ibrahimović. Kot poroča Canal+, je Squillaci po tekmi Ibrahimoviću zabrusil, da "je posranec", da "ni odličen nogometaš", da "nikogar ne spoštuje" in da se "mora naučiti spoštovanja".

Ibrahimović se na žaljivke ni odzval, zgolj poklical je sodnika, naj posreduje. Medtem se v Franciji kakopak sprašujejo, kaj je tako razjezilo nogometaša Bastie, da je povsem izgubil živce. No, a ni bil edini, pred stadionom so se po tekmi namreč sporekli tudi navijači obeh klubov, posredovati so morali tako policisti kot tudi gasilci.