Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.10.2015 15:00:39
Deli članek:

Klopp že jezi svoje varovance

Reuters

Novi trener Liverpoola Jürgen Klopp je že uvedel prvo večjo spremembo.

Nemški nogometni strokovnjak Jürgen Klopp, ki je pred natanko desetimi dnevi postal novi trener angleškega velikana Liverpoola, je po poročanju nemških medijev poskrbel za prvo večjo spremembo. Ta se dotika predvsem prostorov in prizorišča za trening. Klopp je namreč vsem boljšim polovicam prepovedal vstop v prostore in zelenico, kjer nogometaši opravljajo treninge.

Po mnenju Nemca predstavlja Melwood enega ključnih delov kluba. Nogometaši morajo biti zaradi tega tam povsem osredotočeni na svoje delo in nogomet, da pa ne bi na njih vplivali razni zunanji dejavniki, pa je Klopp v ta del klubskih prostorov prepovedal vstop vsem ženam in ljubicam.

Nekateri z novim pravilom niso ravno najbolj zadovoljni, saj so bili pod vodstvom prejšnjega trenerja Brendana Rodgersa vajeni obiskov boljših polovic. No, zdaj jim ne preostane drugega, kot da se z novim ukrepom čim prej sprijaznijo.

Sicer je pa Klopp včeraj doživel debi na novem trenerskem stolčku. Za uvod se je v angleškem prvenstvu v gosteh pomeril s Tottenhamom, oslabljeni gostje pa so kljub remiju brez zadetkov pustili dober vtis. In to kljub dejstvu, da imajo kar precej dolg seznam poškodovanih nogometašev.