Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.10.2015 18:40:17
Deli članek:

Šiljak po porazu na mestnem derbiju našel krivca za neuspeh

vszi

Ermin Šiljak je v bolgarskem nogometnem prvenstvu kot trener Boteva doživel vse prej kot prijeten poraz.

Erminu Šiljaku v Bolgariji ne gre vse po načrtih. Čeprav se je pred časom odlično kosal z Ludogorcem in Levskim, torej kluboma, ki se borit za naslov bolgarskega prvaka, je zdaj doživel poraz na tekmi, na kateri so bile strasti še nekoliko bolj razvnete.

Njegov Botev je odigral mestni derbi, in sicer je "gostoval" pri Lokomotivu. Plovdivski obračun se je končal po željah domačih, ti so namreč slavili z 2:1, potem ko so domači v prvem polčasu dva gola zabili v razmaku treh minut. Kot zanimivost povejmo, da je prvi zadetek na tekmi zabil Zoran Baldovalijev, 32-letni napadalec iz Makedonije, ki je v mladosti dve leti preživel v Sloveniji, kjer je nosil dres Celja.

"Vem, da so navijači razočarani … Tekmo smo izgubili v prvem polčasu, nedopustno je, da smo dva gola prejeli v tako kratkem razmaku Ampak to je nogomet," je po porazu z glavo zmajeval nekdanji trener ljubljanske Olimpije in našel razlog za poraz: "Teren je bil grozljiv, na njem se ni dalo igrati. Je eden od razlogov, zakaj smo počeli napake. Drži, za obe ekipi je bil isti. Glede na to, kako nasprotnik igra, mu je bil trener zagotovo bolj pisan na kožo. Smo boljši, žal pa rezultat tega ni potrdil."