Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.10.2015 12:04:19
Deli članek:

Eden redkih, kjer se nogometaši razveselijo, ko dobijo Barcelono (video)

Simpatičen posnetek prihaja iz Španije, kjer so izžrebali pare šestnajstine finala španskega kraljevega pokala.

Med najboljših šestnajst v španskem pokalnem tekmovanju, ki ga poznamo pod imenom Copa del Rey, se je prebil tudi španski malček Villanovense, ki tekmuje v tretji španski ligi. Ker se pri omenjenem klubu dobro zavedajo, da so že z uvrstitvijo v šestnajstino finala naredili velik uspeh in da bodo le stežka prišli še krog dlje, so si želeli vsaj atraktivnega nasprotnika v naslednjem krogu. 

In dobili so ga. Enega izmed dveh najbolj atraktivnih. Villanovense se bo namreč pomeril z Barcelono, s katero bo odigral dve tekmi. Prvo na domačem igrišču (njihov stadion sprejme 4 tisoč ljudi) 28. oktobra, drugo pa na Camp Nouu 2. decembra. Nogometaši Villanovenseja so si žreb ogledali skupaj, na televizijskem sprejemniku, dogajanje v klubu pa so posnele tudi televizijske kamere. 

Ko je voditelj omenil ime Villanovense, so nogometaši vse skupaj nagradili z aplavzem, potem pa se je začelo nekaj sekundno čakanje. Eden izmed nogometašev si je na glas zaželel, da bi za nasprotnika dobili Atletico, večina pa je ponavljala ime Barca. In ko je voditelj zaklical ime Barcelona, se je začelo neverjetno slavje. 

Celotno dogajanje vam ponujamo v simpatičnem posnetku.