Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.09.2015 22:24:25
Deli članek:

Joj, kam pa si ti odletel!?! (video)

Vratarju Palmeirasa Fernandu Prassu je v brazilskem pokalu uspelo preigravanje, ki resda ni tako zelo zahtevno, a je videti zares spektakularno.

Prass je prejel žogo, ki mu jo je nazaj brcnil eden od njegovi branilcev, a je ni spustil v mrežo tako kot v Zavrču Jasmin Handanović. Ravno nasprotno, njegova poteza postaja slavna iz povsem drugačnega razloga. Okroglo usnje je namreč zelo dobro ustavil, nato pa tudi mojstrsko opravil z nasprotnim napadalcem. 

V vlogi tega je bil čilski zvezdnik Internacionala Jorge Valdivia, ki ga v Južni Ameriki kličejo čarovnik, a je bil tokrat videti kot vse kaj drugega. Povsem nekontrolirano se je zapodil in vrgel za žogo, kar je prisebni Prass izkoristil za preigravanje, ki je zaradi spleta okoliščin videti posebej atraktivno, celo spektakularno.

Še enkrat, Valdivia je deloval precej nespametno in je vratarju naredil veliko uslugo, toda kot boste videli v posnetku, je bilo vseeno treba pokazati veliko mero odlične tehnike, predvsem pa je akcija za oko videti kot ena bolj privlačnih te vrste.