Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.09.2015 14:22:45
Deli članek:

Domiselno lulanje pred tekmo na Maracani

Ni prvi, ni zadnji, je pa brazilski nogometaš zbudil veliko pozornosti s tem, ko je na zelenici opravil malo potrebo. In pri tem navdušil s slogom izvedbe.

Ni bila kakršnakoli tekma, temveč srečanje brazilskega pokala med velikanoma Gremiem in Fluminensejem. Še manj pa je bilo na kakršnemkoli stadionu, kajti ekipi sta se pomerila na sloviti Maracani, enemu najbolj kultnih nogometnih objektov na svetu. Zadeva je torej še toliko bolj odmevna.

Njen avtor? Douglas iz vrst Gremia, ki je pred odhodom na igrišče očitno pozabil iti na stranišče. Do začetka tekme je bilo le še nekaj sekund in treba se je bilo znajti. Če si boste pogledali priložen posnetek, boste ugotovili, da se je mladenič znašel zelo dobro, toda kamere so ga vseeno zasačile.

Douglas je skušal izkoristiti krog, ki so ga naredili njegovi soigralci ob pozdravu tik pred začetkom tekme. Počepnil je na sredino roga, kot da bi s tem igral kakšno posebno vlogo pri ritualu, namesto tega pa se je domiselno polulal. Morate priznati, da mu je uspelo kar dobro in da bi zadeva lahko ostala neopažena.