Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.09.2015 14:45:22
Deli članek:

Kako z dveh metrov zgrešiti gol in oplaziti prečko (video)

vszi

Na tekmi angleškega ligaškega pokala je romunski nogometaš Seriu Bus postregel z neverjetno potezo - zgrešil je z dveh metrov!

Newcastle Unitedu na začetku nove sezone ne gre vse po načrtih. Črno-beli, ki so ob koncu poletnega prestopnega roka slovenskega nogometaša Harisa Vučkića posodili Wiganu, so v premier ligi po petih tekmah še brez zmage, včeraj so za nameček izpadli še iz ligaškega pokala. In to ne proti komerkoli, izločil jih je namreč kar drugoligaš.

Drugoligaš Sheffield Wednesday je na St James' Parku pred 33.986 gledalci slavil z 1:0, štirinajst minut pred koncem obračuna je edini gol zabil Lewis McGugan. Toda gostje bi se morali dejansko morali veseliti višje zmage, a kaj, ko je njihov nogometaš Sergiu Bus zapravil nemogoče.

Dvaindvajsetletni napadalec iz Romunije je dejansko zapravil priložnost, iz katere je bilo lažje zadeti kot zgrešiti. No, njemu je uspelo in v skladu z zakonitostmi svetovnega spleta je hitro postal internetna senzacija. Vseeno pa je bil Bus lahko zadovoljen, ne glede na njegovo nespretnost je Sheffield namreč slavil napredovanje.

Posnetek akcije se začne pri 1:43.