Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
24.09.2015 18:02:28
Deli članek:

Karma se je obrnila proti Suarezu (video)

Reuters

Kontroverzni Urugvajec Luis Suarez med ljubitelji nogometa ni ravno priljubljen. Na zadnji tekmi je prejel nizkoten udarec, katerega pa so mu številni tudi privoščili.

Član Barcelone Luis Suarez je na zelenicah že večkrat poskrbel za različne škandale, najbolj odmevna pa sta bila ugriza nasprotnih igralcev. Prvič je v angleškem prvenstvu ugriznil Branislava Ivanovića, drugič pa na svetovnem prvenstvu Giorgija Chiellinija.

Fifa ga je zaradi drugega tovrstnega prekrška tudi ostro kaznovala, številni ljubitelji nogometa pa zaradi vseh škandalov o njemu nimajo ravno lepega mnenja.

Prav zaradi tega so mu še toliko bolj privoščili, ko ga je na včerajšnji tekmi z nizkotnim udarcem v ledveni del hrbta na tla spravil Sergi Gomez. Še bolj zanimivo pri vsem skupaj je to, da je branilec otrok Barcelone, zaradi te poteze pa sodnik ni piskal prekrška, kaj šele da bi ga kaznoval z rumenim kartonom.

Glavni akter incidenta se s prekrškom ni pretirano obremenjeval, po tekmi pa dejal: "Udarec Suareza v hrbet? Takšne stvari se dogajajo, ampak zagotovo ga nisem želel poškodovati."