Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
17.01.2015 17:11:42
Deli članek:

Robben: Ugriznil me je krokodil

Nizozemskemu nogometašu Arjenu Robbnu se je na pripravah v Dohi pripetila najbolj nenavadna poškodba v njegovi karieri.

Nogometaši Bayern Münchna so trenutno v Dohi, kjer se pripravljajo na nadaljevanje sezone. Med njimi je tam tudi nizozemski zvezdnik Arjen Robben, toda tamkajšnje priprave si bo zapomnil tudi po vse prej kot le prijetnih dogodkih. Med treningom je bilo namreč opaziti, da Robben trenira s povito roko in vidno otečenimi prsti.

Kot je po poročanju nemškega časnika Robben pojasnil nesrečo, je med treningom v Katarju naletel na krokodila, ki je nič hudega slutečega Nizozemca ugriznil v levo roko. "Ko sem želel dobiti žogo iz vode, me je v roko nenadoma ugriznil krokodil," je na kratko pojasnil Robben.

Toda ko je že dodobra završalo med pristaši münchenskega Bayerna in nizozemske reprezentance, je postalo jasno, da se je Robben zgolj pošalil. Nenavadno poškodbo je namreč staknil med treningom v fitnesu, kjer mu je na roko padla utež. Kljub temu so jo njegovi prsti kar dobro skupili, po srečanju s "plazilcem" si je močno poškodoval palec, sredinec in prstanec, nadaljevanje sezone pa zaenkrat ni pod vprašajem.