Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.01.2015 23:02:24
Deli članek:

Očitno je nekaj v zraku (video)

Reuters

V zadnjih dneh so si nekateri najboljši nogometaši privoščili neverjetno napako pred vrati, prednjačila sta Tottenhamov španski napadalec Roberto Soldado in Japonec Keisuke Honda.

V sredo je Tottenham v FA pokalu gostil Burnley in priložnost za igro je v dresu Londončanov dobil tudi Roberto Soldado, ki je sicer v letošnji sezoni pri Tottenhamu bolj na stranskem tiru. 

Španski napadalec si poskuša priboriti zaupanje svojega trenerja Mauricia Pochettina, toda glede na zadnjo predstavo, si je priboril vse kaj drugega. Soldadu je namreč uspelo zgrešiti nemogoče. Po odličnem protinapadu Tottenhama se je znašel v priložnosti iz katere je težje zgrešiti kot zadeti, a Španec je zgrešil.

Posnetek njegovega zgrešenega strela je hitro zaokrožil po spletu in postal prava uspešnica. 

To kar je v sredo "uspelo" Soldadu, pa je danes ponovil še Keisuke Honda. Japonec se je s svojo reprezentanco na azijskem pokalu meril s Irakom, tudi njemu pa je uspelo "zablesteti" z zgrešeno priložnostjo, ki bi jo enostavno moral spremeniti zadetek. 

Ni kaj, očitno je v teh dneh nekaj v zraku, da najboljši nogometaši grešijo neverjetne priložnosti. Obe akciji pa si lahko pogledate v priloženem videoposnetku.