reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bu
bu
0 08.11.2018 15:26:25

DA SE TI ZVRTI V GLAVI! Zmagovalci lige MLB Z NAPITNINO ŠOKIRALI natakarja v LA-ju (FOTO+VIDEO)

Profesionalna bejzbol liga MLB v Severni Ameriki se je končala prejšnji teden, člani zmagovalne ekipe Boston Red Sox pa so s proslavljanjem postavili povsem nove standarde.

Potem ko so osvojili tako imenovani World Series (zaključek lige MLB) in v finalni seriji s 4:1 v zmagah odpravili Los Angeles Dodgerse, so si zmagovalci privoščili noro zabavo. Že takoj po peti tekmi na stadionu Dodgersev v Los Angelesu so igralci zavili v razvpiti nočni klub Nightingale Plaza na stičišču Avenije Melrose in Beverly Hillsa.

Nightingale Plaza


V današnji informacijski dobi seveda veseljačenje bejzbolistov ni ostalo skrito javnosti. Ameriški mediji so objavili celo statistiko popitega alkohola: 169 steklenic drage penine (od tega 60 Moët&Chandonov, 48 Dom Perignonov, steklenica Cristala in še več drugih), 17 steklenic Jack Danielsa, 11 steklenic Jamesona in še in še ...

Viri so še povedali, da je od rok do rok potovala 6-litrska steklenica prestižne penine Brut Gold Armand de Brignac, ki stane 20.000 dolarjev, in 15-litrska steklenica vrhunskega vina Luc Belaire Luxe s ceno 35.000 dolarjev.

Ko se je noč prevešala v jutro, je natakar pred fante postavil račun v višini 300 tisočakov, ti pa so v nočnem klubu pustili kar pol milijona zelencev - zapitek in še 200 tisočakov napitnine.

Boston je sicer devetič osvojil naslov prvakov lige MLB.

Članki iz rubrike