krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

evri Svet24.si

Upokojencem z zajamčeno pokojnino 410 evrov ...

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

vročina Svet24.si

Grozijo dvig temperature zraka za šest stopinj ...

4 beatrice Svet24.si

Britanska princesa ujela hudo zaželenega ...

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

Toni inoT Osebni arhiv9 Njena.si

inoT, ko ugasnejo kamere …

nu
nu
0 06.11.2018 13:14:38

OPAAA, VROOOČI PRIZORI! GOLA BLONDINKA prekinila tekmo na Nizozozemskem in izzivala nogometaša (VIDEO)

Rijnsburgse Boys je nizozemski tretjeligaš. Še pred nekaj dnevi ga niso poznali niti vsi Nizozemci, danes zaradi drzne blondinke žanje slavo po vsem svetu.

Na prvenstveni tekmi nizozemske tretje lige med Rijnsburgse Boysi in vodilnim AFC-jem iz Amsterdama se je v 20. minuti zgodilo nekaj, kar je to v globalnem pogledu povsem nepomembno srečanje povzdignilo v višave. Takrat je na igrišče priteklo svetlolaso dekle, ki je na sebi ni imelo nič drugega, kot ogrnjeno rjuho, na njej pa je bilo zapisano ime navijaške skupine "Hard Core Rijnsburg Boys".

navijacica 1


Drzna blondinka je seveda prekinila tekmo in - kot od boga dana - tekala med začudenimi igralci obeh ekip. Rjuha je med tekmo vse manj pokrivala njene intimne dele, ki so bili na določenih mestih obarvani v barve domačega kluba. V nekem trenutku se je dekle zaustavilo pred igralcem Joelom Tillemo in ga izzivalo, a se ni odzval na provokacijo. Le smejal se je in roke držal ob sebi.

"Želela me je sprovocirati, da bi kaj naredil, vendar nisem. Moja žena si namreč redno ogleda izseke iz tekme," je povedal Tillema.

navijacica 2


Kakor je prišla, je blondinka tudi odšla. Na drugi strani igrišča je zapustila zelenico in tekma se je lahko nadaljevala. Gostje so na koncu sicer slavili s 6:2, tako da je domača navijaška skupina s to potezo le opozorila nase, domačim fantom pa ni kaj prida pomagala.

navijacica 4

Članki iz rubrike