Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 07.11.2018 10:37:19

Priprava avtomobila na zimo

Tudi vas skrbi vožnja in varnost na cesti v zimskih razmerah? Potem poskrbite za preventivo in svoje vozilo na nove razmere pripravite že zdaj!

Zimske in hladne razmere na cestah za marsikoga pomenijo večji strah in stres. Da bomo med vožnjo sproščeni ter pozorni na druge udeležence v prometu, nam lahko v veliki meri pomaga priprava vozila na nove, zimske razmere. Tako bomo poskrbeli, da bomo bolj suvereni in prepričani o lastni varnost na cesti, saj bomo vedeli, da je naše vozilo brezhibno pripravljeno na zimsko udeležbo v prometu, posledično pa se bomo bolje pripravljene počutili tudi sami. 

Kako pa svoje vozilo pravzaprav pripravim na zimske razmere? 

Pred vsako spremembo vremenskih razmer je najpomembnejše, da posebno pozornost namenimo pregledu zavor, zavorne tekočine, olja in filtra za olje, svetil, sistema goriva, stanja akumulatorja in hladilnega sistema. 

Sledi tudi posebna priprava brisalcev, saj imajo ti izjemno tanko in občutljivo gumico, katere namen je, da je prožna in svoje delo opravlja brezhibno, še posebej v deževnih ali snežnih razmerah. Da bi ohranili kakovost brisanja stekla, moramo brisalce zamenjati najmanj dvakrat na leto ― pred zimo in po njej. 

Pa lahko to storimo sami doma? 

Seveda lahko. Ker pa je tovrstni pregled vozila precej dolgotrajen ― celoten in kakovosten pregled vozila pred pripravo na zimo, namreč lahko traja skoraj ves dan ― pa je bolje, da to opravilo zaupamo za to usposobljenim strokovnjakom in avto odpeljemo v pooblaščeni servis. 

Kaj nam lahko ponudijo v pooblaščeni servisni mreži, česar ne moremo storiti doma? 

Ker je vozila treba redno in predvsem skrbno vzdrževati, načrti rednega vzdrževanja vozil pa se med seboj razlikujejo, je najboljše, da svoje vozilo zaupamo v skrbne roke pooblaščenih serviserjev. Ti bodo namreč vedeli kaj vozilo pravzaprav potrebuje ob trenutnem in vsakem nadaljnjem servisu, obenem pa bo to prepuščeno v roke visoko usposobljenih mehanikov, ki poskrbijo za optimalno opravljeno servisno storitev, pri kateri uporabljajo originalne nadomestne dele in poskrbijo za ustrezno dolivanje tekočin, razen goriva. 

MojPeugeot-ekipa24-3

Kakšni pa so nadaljnji koraki priprave vozila na zimo? 

Ena izmed najpomembnejših tekočin v našem vozilu je v zimskem času zagotovo tekočina za čiščenje vetrobranskega stekla. Pozorni moramo biti na njeno temperaturo, saj je ta uporabna vse do temperature do minus 20 stopinj Celzija. Pri menjavi pa moramo biti pozorni tudi na šobo, saj ta ne sme biti zamašena. 

Neverjetni prihranek za Peugeot Izdelek meseca!

Pri pooblaščeni servisni mreži Peugeot vsako sezono poskrbijo za širok nabor nepogrešljivih izdelkov,  ki so cenovno nadvse konkurenčni, saj želijo, da so vsi vozniki ― tudi vozniki drugih znamk ― opremljeni za brezskrbne poti. 

Vse do konca letošnjega leta bodo v ponudbi priročni in izjemno uporabni izdelki, ki morajo biti v jesensko-zimskem času obvezna oprema vsakega voznika:  Metlica za čiščenje snega za 2,99 € in 3-delni Zimski set za 5,99 €.

Preveriti pa moramo obvezno tudi pnevmatike, v katerih naj bo tlak skladen s priporočeno vrednostjo, obenem pa ne smejo biti obrabljene, saj takšne onemogočajo popolno varnost na cesti, ker povečajo možnost za nepričakovan zdrs vozila, oteženo zaviranje in podobno. 

Številni vozniki se po menjavi pnevmatik soočajo s težavo kje pravzaprav shraniti zamenjane pnevmatike. Imetniki kartice Diners Club Moj Peugeot imajo možnost, da jih shranijo kar v sodelujočem pooblaščenem servisu. Brezplačna hramba pnevmatik je na voljo ob izvedeni storitvi zamenjave. 

Za vse to in še več lahko poskrbijo v pooblaščeni servisni mreži Peugeot, ki ponuja vse za vaše vozilo: od cenovno ugodne ponudbe ustreznih izdelkov in dodatne opreme do najboljšega rednega vzdrževanja in ugodnosti iz naslova programa Moj Peugeot za vozila, starejša od dveh let.

Opremljeni v smeri brezskrbnih poti!

Brezplačno članstvo v programu ugodnosti Moj Peugeot vam ponuja ugodnosti skozi vse leto ― kar do 40 % popusta na dodatno, sezonsko prilagojeno ponudbo, 35 % prihranka na servisne ugodnosti, pri čemer popusti naraščajo s starostjo vozila, do 17,5 % popusta na opravljene storitve ter olja in maziva TOTAL ter redno obveščanje članov o vseh ugodnostih, ponudbah in novostih. 

Še niste včlanjeni?

Potem se lahko včlanite >>> TUKAJ ali pa se pozanimate pri vam najbližjem servisu Peugeot oziroma pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 24 in si tako zagotovite številne ugodnosti skozi celotno leto. 

Moj-Peugeot-Advertorial-splošno-2

Kakšne ugodnosti ponujajo to zimo? 

Vse od 1. 10. do 31. 12. 2018 je vsem članom Moj Peugeot med drugim na voljo originalna dodatna oprema po posebej ugodni ceni ― prečni nosilci tokrat kar 20 % ceneje in izbrana originalna platišča iz lahke litine kar 20 % ceneje!

Članki iz rubrike