kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
0 22.07.2022 17:30:58

Do osupljivih las v nekaj trenutkih s suhimi šamponi NIVEA

Želite podaljšati prijeten občutek sveže umitih las? V dneh, ko se vam mudi in nimate časa za umivanje las, so prav suhi šamponi vaši rešitelji. Nič več slabih pričesk in skrivanja las pod klobuki in rutami. Osvežite svoje lase med enim in drugim umivanjem s suhimi šamponi NIVEA, ki so sedaj še bolj ekološki!

Takojšnja osvežitev las
Ni ga lepšega, kot so sveže oprani lasje! A žal nam hiter tempo življenja s številnimi obveznostmi vedno ne dopušča umivanja las, ko bi ga potrebovali. Lasem pravzaprav s pogostim umivanjem delamo več škode kot koristi, saj jih oropamo naravnih olj, zaradi česar postanejo suhi in lomljivi. Strokovnjaki priporočajo, da jih umivamo le dvakrat do trikrat tedensko. Kaj pa, kadar na hitro potrebujete sveže in dišeče lase? Takrat je prav suhi šampon vaš najboljši prijatelj! V nekaj sekundah povrne svežino in volumen ter tako podaljša čas do naslednjega umivanja. Suhi šampon vpije vsa odvečna olja na laseh in lasišču. Uporabite ga med pripravami na zabavo, po vadbi ali med kampiranjem − kadar koli vaši lasje potrebujejo takojšnjo osvežitev.

Edinstven vonj in volumen
Suhi šamponi so ta trenutek velik hit, vendar lahko puščajo ostanke, izsušijo lase ali celo dražijo lasišče. Paziti morate, da ga ne nanesete preveč in da ne škropite preblizu lasišča (vsaj 13 centimetrov od glave). Po nanosu ga vtrete s prsti v lasišče in korenine las ter počakate vsaj minuto, preden razčešete lase. Bodite pozorni, da boste izbrali pravo barvo glede na odtenek las, saj se bo le tako šampon lahko kar najbolje zlil z vašo obstoječo barvo. Suhi šampon NIVEA Fresh & Mild je na voljo v kar treh odtenkih, ki so namenjeni svetlim, srednje svetlim in temnim lasem. Vsak med njimi ima edinstven vonj, ki lase prijetno odišavi v le nekaj pritiskih na sprej. Odkrijte nežen cvetlični vonj za svetle lase, svež vonj citrusov za srednje svetle lase in bogat, topel vonj za temne odtenke las. Za tiste, ki si želite več volumna, pa ima NIVEA nov suh šampon Fresh Volume, ki v enem koraku naredi vaše lase bolj polne, sveže in dišeče.

NIVEA Fresh & Mild za srednje svetle lase



Prijazno do lasišča in okolja
Ponovna izdaja NIVEA suhih šamponov predstavlja korak naprej v trajnosti. Vsi NIVEA Fresh & Mild suhi šampon, vključno z novim Fresh Volume, vsebujejo vegansko, 99 % biorazgradljivo formulo brez mikroplastike in parabenov. Nova izboljšana formula je izjemno blaga do las in lasišča, ne pušča belih sledi in ne izsušuje lasišča. V srcu izredno učinkovite formule se skriva naravni izvleček riževega škroba, ki lahko vpije tudi do 60 % svoje lastne teže, s tem pa takoj očisti lase olj, drugih umazanij in neprijetnega vonja. Suhi šampon bo vašemu slogu dodal piko na i, saj izboljša videz in teksturo las, da bo oblikovanje čudovitih, sproščenih frizur še lažje. Vaši lasje bodo z NIVEA suhimi šamponi zasijali v vsej svoji lepoti!

NIVEA Fresh& Mild Volume

Okvirna maloprodajna cena za suhi šampon NIVEA Fresh & Mild za svetle lase za 200 ml: 5,42 evra*
Okvirna maloprodajna cena za suhi šampon NIVEA Fresh & Mild za srednje svetle lase za 200 ml: 5,42 evra*
Okvirna maloprodajna cena za suhi šampon NIVEA Fresh & Mild za temne lase za 200 ml: 5,42 evra*
Okvirna maloprodajna cena za suhi šampon NIVEA Fresh& Mild Volume za 200 ml: 5,42 evra*
* Vse odločitve glede maloprodajne cene so prepuščene izključno trgovcem.

Članki iz rubrike