soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

doncic 2 Ekipa24.si

Dončić navdušen! Dobil svoj Nascar dirkalnik, ...

ana nikolić Odkrito.si

Pretresljivi posnetki znane pevke

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

nu
nu
0 21.07.2022 10:54:54

To lahko samo Kotnik: Poglejte, kaj je storil, tik preden je zabil dva gola in prinesel zmago Kopru

alesfevzer.com
Takšen pač je.

Andreju Kotniku nogometnega talenta zares ne manjka. Ko je pravi, potem je morda celo najboljši nogometaš slovenske prve lige. Muhasti Primorec je svoje nogometno znanje pokazal tudi v prvem krogu slovenske prve lige, ko je lastnoročno premagal Tabor. Zabil jim je dva zadetka in bil izbran za igralca tekme, ob tem je navdušil še z nekaj odličnimi preigravanji. 
Pred tekmo s Taborom pa je Andrej Kotnik naredil nekaj, kar bi verjetno naredil samo on. Odlični Primorec je eden od tistih, ki v letošnji sezoni igra igrico Fantasy. In moramo priznati, da mu gre odlično od rok! Po prvem krogu je namreč na zelo visokem četrtem mestu skupne lestvice, kar pomeni, da je v tem trenutku boljši od več kot 2172 drugih igralcev te igrice. 

V prvem krogu je zbral kar 67 točk, največ na račun - sebe! Kotnik je namreč svojo ekipo zgradil okrog sebe. Kapetan njegove ekipe, ki se imenuje AK47, je bil namreč prav Andrej Kotnik. Dva dosežena zadetka proti Taboru sta mu prinesla 10 točk, še dve je dobil za minutažo in dodatne 3 bonus točke, ker je bil izbran za igralca tekme. Skupaj torej 15 točk oziroma 30 točk, kajti kapetan seveda točke podvoji. 

kotnik fantasy

Ob tem je zvezdnik Kopra v svojo ekipo uvrstil tudi Đorđa Crnomarkovića iz Olimpije, ki je zbral 14 točk, pa Mitjo Ileniča, ki jih je zbral 5. Zanimivo, v njegovi ekipi je tudi Charles Ikwuemesi, nesojeni nogometaš Kopra, ki je bil pri Primorcih na preizkušnji, toda na koncu je končal v Celju. 

fantasy prvi krog

P.S. Igrica Fantasy je vedno bolj priljubljena. Čeprav ste zamudili prvi krog, se lahko še vedno prijavite in se potegujete za zares lepe nagrade. Prvo nagrado podarja Telemach, in sicer gre za LG-jev televizor v vrednosti skoraj 2000 evrov. Drugo nagrado podarja turistična agencija Palma, ki bo srečnega dobitnika peljala v Barcelono, kjer si bo lahko ogledal tudi tekmo katalonskega velikana. Kaj še čakate? Prijavite se TUKAJ, sestavite ekipo in tekmujte. Če ne veste, kako točno se prijaviti, si lahko ogledate tudi vodič.

Članki iz rubrike