ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 22.07.2022 10:29:47

Radovan Karanović zmedel vse igralce Fantasyja! Kako sedaj sestaviti svojo ekipo?

alesfevzer.com
Igralci Fantasyja, pozor!

Pred nami je drugi krog nove sezone slovenskega državnega prvenstva in posledično tudi drugi krog vedno bolj popularne igrice Fantasy. Danes, v petek, do 18:15 imate čas, da sestavite svojo ekipo, če je še niste oziroma da naredite kakšno menjavo (pozor, zgolj ena je brezplačna, vsaka naslednja vam bo vzela 4 točke) v svojih ekipah. 


Glavno vprašanje vseh Fantasy igralcev v tem trenutku je naslednje: S kakšno zasedbo se bo Maribor zoperstavil Gorici? V prvem krogu je trener vijoličastih Radovan Karanović šokiral mnoge, ko je zamenjal vseh deset nogometašev v polju v primerjavi s tekmo proti Šahtjorju iz Soligorska. Številni Fantasy igralci so gradili na Roku Baturini, Marku Božiću, Ivanu Brniću, Martinu Milcu ali Gregorju Sikošku, mnogi med njimi so katerega od naštetih nogometašev postavili celo za kapetana, toda vsi so bili na klopi za rezervne nogometaše. 

Kako bo tokrat? Radovan Karanović je po tekmi s Šerifom nekako namignil, da bi lahko znova kar precej rotiral. In to seveda povzroča sive lase vsem igralcem Fantasyja. "Rotacije, ki smo jih naredili na prejšnji tekmi in ki se na koncu niso izšle, niso bile zastonj narejene. Dobro bomo razmislili, kaj storiti, kako se zoperstaviti Gorici," je povedal Karanović. Si upate tvegati in v vašo Fantasy ekipo postaviti katerega od mariborskih zvezdnikov? 

Članki iz rubrike