Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

su
su
0 20.07.2022 13:17:24

Spoznajte najbolj norega stavca na svetu! Vsako leto položi milijone na eno in isto stavo ... (foto)

Še dobro, da Jim McIngvale dobro služi s svojim poslom – po vsem Teksasu ima verigo prodajaln s pohištvom, saj bi v nasprotnem bržkone spal pod mostom.

Zapriseženi stavec se namreč svoje strasti loteva povsem brezglavo, v zadnjih letih je namreč s stavami v zrak pognal okoli osem milijonov dolarjev. Večina njegovih stav pa je enostavno norih - vsako leto pred začetkom sezone ogromen denar položi na svoje priljubljene Houston Astrose, da bodo pač osvojili naslov v ligi MLB. Vendar od leta 2017, ko so osvojili svojo edino loviriko, so bejzbolisti iz Houstona neuspešni. In prav takrat je McIngvale začel s svojo tradicijo.

Jim McIngvale


Letos je, denimo, na svoj klub položil dva milijona. Če bo Houston osvojil naslov, bo zaslužil 10,600.000 dolarjev, a precej verjetneje je, da bo še povečal svojo izgubo na stavah. Svojo strast je razširil še na druge športe – na košarko in ameriški nogomet. Letos februarja je tako preko mobilnega telefona stavil 4,5 milijona dolarjev na Cincinnati, da bo osvojil SuperBowl. To je bila najvišja mobilna stava v zgodovini, a za norega McIngvaleja tudi ta neuspešna.

Če se 71-letni gospod ne bo spravil k sebi, ga bodo stave povsem uničile. Predvsem ga bo uničil njegov ljubljeni Houston Astros.

Članki iz rubrike