profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 01.10.2019 10:53:31

VROČE BO! Drži, PROST SEM! Dončić dovolil, da mu je POTEKLA POGODBA, zdaj hoče 100 MILIJONOV OD ...

Luka Dončić je izjemno vroča roba.

Med drugim je Dallas Morning News izvedel, da mu je z začetkom oktobra in z začetkom treningov Dallasa pred novo sezono potekla pogodba z opremljevalcem Nike. "Res je, drži, sem prost igralec, kar zadeva izbiro obutve," je Dončić kolegom iz omenjenega časnika to dejstvo potrdil in dodal: "Zdaj bo zelo zanimivo, bomo videli, kaj se bo zgodilo. Dončić je imel pogodbo do 30. septembra 2019 podpisano še iz časov, ko je igral za Real, a se je odločil, da je ne bo podaljšal. 

Zadnjih 180 dni je imel Nike čas, da podaljša tedaj še aktualno pogodbo, do česar je imel pravico, če bi zgolj izenačil morebitne druge ponudbe. Ni znano, kaj natanko se je dogajalo, je pa jasno, da je Dončić dovolil, da se je pogodba iztekla. "Moram premisliti, čevlji so zame pomembni. na eni strani zato, ker udoben čevelj izjemno važen za igro in dolgo kariero, na drugi strani pa tudi zato, ker čevlje obožujem. Rad imam, da so lepi, veliko mi pomenijo," je dejal Dončić. 

Potem ko je letošnji prvi izbor na naboru Zion Williamson podpisal petletno pogodbo za 75 milijonov evrov, omenjeni časnik ocenjuje, da bo Dončić kot najboljši novinec prejšnje sezone za pet sezon nošenja prejel vsaj 100 milijonov, kolikor jih po njihovih informacijah Luka tudi pričakuje. Od koga? Williamson je podpisal za Nikejevo podznamko Jordan, v igri je še nekaj ponudnikov, ameriški mediji pa trenutno ne znajo oceniti, kdo bo zmagovalec. Zanimivo in vroče bo, kot pravi Luka.             

Značke: dončić, čevlji, nike, dallas

Članki iz rubrike