Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

vodnjak Svet24.si

Podtalnica polna strupov: prebivalci lahko ...

indira ekić - tvoja video Odkrito.si

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše ...

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana z modrico in otečenim obrazom

nu
nu
58 27.09.2019 20:18:17

NORO! Za Krisa bo zdaj DENAR ZBIRALA AMERIKA! Glejte, kaj je POVZROČIL DONČIĆ, oglasil se je ...

Dober glas seže v deveto vas, pravijo.

In ta pregovor so navedli tudi v društvu Plačica Pomagalčica in dobrodelni škratki, v katerem zbirajo denar za zdaj že z naslova celotne Slovenije posvojenega Krisa. A ne več zgolj Slovenije. Potem ko je prišlo nekaj hvale vredne pomoči tudi iz tujine, je najbolj neverjetno to, kar je s svojim današnjim nastopom na družabnih omrežjih, kjer je oznali svoj finančni prispevek in daroval svoje ljube superge (vse skupaj si lahko pogledate in preberete na tej povezavi) povzročil Luka Dončić. 

Njegov poziv so seveda videli mnogi, omenjeno društvo pa je danes z javnostjo delilo kratek del zapisa ameriškega športnega novinarja, ki pravi, da je pri Luku slišal za zgodbo in problem, zdaj pa bi rad vse skupaj razširil po Dallasu, Texasu in Združenih državah Amerike. Da bi pomagali tudi tam, da bi tudi tam zbirali sredstva za končni cilje: za 2,3 milijone in s tem odrešilno zdravilo. Resnično izjemna ponudba, izjemna pobuda in nor vpliv našega košarkarskega asa. 

Gospod se je predstavil kot športni poročevalec, ki pokriva Dallas Mavericks in njihove aktivnosti, po naših informacijah pa gre za enega od vodilnih in najbolj uglednih na svojem področju. Uspeh pobude je torej zagotvoljen. "Hvala, Luka" so sporočili iz društva, enako pa lahko dodamo tudi mi. 

Članki iz rubrike