duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 4. junija

orban jansa Reporter.si

Ogrske nočemo, Prekmurja ne damo: 100 let po ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

hauser Njena.si

Glasbenik v bolečinah: Hauser okreva po operaciji

ku
ku
1 30.09.2019 22:07:25

Luka Dončić PRVA ZVEZDA medijskega dne Dallasa! Vas zanima, kaj vse je moral početi? TU JE VIDEOPOSNETEK!

Sezona v ligi NBA je pred vrati, najprej pripravljalne tekme, potem redni del. Dallas in Luko Dončića bomo, denimo, prvič videli na delu že naslednji torek, 23. oktobra pa bodo z Washingtonom odigrali prvo 'resno' tekmo.

Da se bližajo tekme, pomeni, da je čas za medijske aktivnosti. Te so v Severni Ameriki zelo natančno organizirane in tudi naporne za igralce. Fotografiranja, snemanja, intervjuji - vse to lahko traja tudi cel dan. Bržčas bi sleherni košarkar rajši odigral tri zapordne tekme, kot pa postopal po dvorani, polni novinarjev in fotografov.

Vendar košarka je tudi ali predvsem posel, zato se vsi zavedajo, koliko je ura. Na medijskem dnevu Dallasa se je dalo opaziti, da sta medijem najbolj zanimiva Dončić in visoki Latvijec Kristaps Porzingis. To bo dvojec, ki bo obeležil ligo NBA, so prepričani analitiki.

Tudi fotografi na medijskem dnevu so to prepoznali in ju slikali skupaj, kot udarno moč Dallasa. "Ti se postavi tako, ti drugače, žogo vzemi v levo roko, ti pa v desno. Obrni se, stegni roko," so se vrstila natančna navodila glavnega fotografa. Potem je Luka še poziral, kako dela priljubljene 'selfije'. Skratka, veselje za medije in mučnih nekaj ur za igralce. A kot rečeno, košarka je posel.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike