Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
1 30.09.2019 22:07:25

Luka Dončić PRVA ZVEZDA medijskega dne Dallasa! Vas zanima, kaj vse je moral početi? TU JE VIDEOPOSNETEK!

Sezona v ligi NBA je pred vrati, najprej pripravljalne tekme, potem redni del. Dallas in Luko Dončića bomo, denimo, prvič videli na delu že naslednji torek, 23. oktobra pa bodo z Washingtonom odigrali prvo 'resno' tekmo.

Da se bližajo tekme, pomeni, da je čas za medijske aktivnosti. Te so v Severni Ameriki zelo natančno organizirane in tudi naporne za igralce. Fotografiranja, snemanja, intervjuji - vse to lahko traja tudi cel dan. Bržčas bi sleherni košarkar rajši odigral tri zapordne tekme, kot pa postopal po dvorani, polni novinarjev in fotografov.


Vendar košarka je tudi ali predvsem posel, zato se vsi zavedajo, koliko je ura. Na medijskem dnevu Dallasa se je dalo opaziti, da sta medijem najbolj zanimiva Dončić in visoki Latvijec Kristaps Porzingis. To bo dvojec, ki bo obeležil ligo NBA, so prepričani analitiki.

Tudi fotografi na medijskem dnevu so to prepoznali in ju slikali skupaj, kot udarno moč Dallasa. "Ti se postavi tako, ti drugače, žogo vzemi v levo roko, ti pa v desno. Obrni se, stegni roko," so se vrstila natančna navodila glavnega fotografa. Potem je Luka še poziral, kako dela priljubljene 'selfije'. Skratka, veselje za medije in mučnih nekaj ur za igralce. A kot rečeno, košarka je posel.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike