Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

vodnjak Svet24.si

Podtalnica polna strupov: prebivalci lahko ...

indira ekić - tvoja video Odkrito.si

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše ...

_MG_9830 Njena.si

To je 'zakuhala' Tanja Žagar

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

ku
ku
1 30.09.2019 22:07:25

Luka Dončić PRVA ZVEZDA medijskega dne Dallasa! Vas zanima, kaj vse je moral početi? TU JE VIDEOPOSNETEK!

Sezona v ligi NBA je pred vrati, najprej pripravljalne tekme, potem redni del. Dallas in Luko Dončića bomo, denimo, prvič videli na delu že naslednji torek, 23. oktobra pa bodo z Washingtonom odigrali prvo 'resno' tekmo.

Da se bližajo tekme, pomeni, da je čas za medijske aktivnosti. Te so v Severni Ameriki zelo natančno organizirane in tudi naporne za igralce. Fotografiranja, snemanja, intervjuji - vse to lahko traja tudi cel dan. Bržčas bi sleherni košarkar rajši odigral tri zapordne tekme, kot pa postopal po dvorani, polni novinarjev in fotografov.

Vendar košarka je tudi ali predvsem posel, zato se vsi zavedajo, koliko je ura. Na medijskem dnevu Dallasa se je dalo opaziti, da sta medijem najbolj zanimiva Dončić in visoki Latvijec Kristaps Porzingis. To bo dvojec, ki bo obeležil ligo NBA, so prepričani analitiki.

Tudi fotografi na medijskem dnevu so to prepoznali in ju slikali skupaj, kot udarno moč Dallasa. "Ti se postavi tako, ti drugače, žogo vzemi v levo roko, ti pa v desno. Obrni se, stegni roko," so se vrstila natančna navodila glavnega fotografa. Potem je Luka še poziral, kako dela priljubljene 'selfije'. Skratka, veselje za medije in mučnih nekaj ur za igralce. A kot rečeno, košarka je posel.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike