Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bu
bu
0 09.07.2021 13:50:27

NORI McGregor prišel na oder in ZAČEL METATI PEKOČO OMAKO!?! Potem je kar napadel tekmeca (video)

Profimedia
V pričakovanju tretjega obračuna Conorja McGregorja in Dustina Poirierja je predvsem prvi zablestel že na novinarski konferenci in dvignil obilo prahu.

Irec je soočenje s tekmecem pred številnimi gledalci v T-Mobile Areni v Las Vegasu izkoristil za šov brez primere. Stalno je iskal stik z Američanom in dajal vtis, da bi se želel stepsti že kar takoj. Jasno, v soju žarometov gre predvsem za spektakel in stopnjevanje napetosti pred nedeljskim dvobojem.

Največjega zvezdnika UFC-ja so morali stalno miriti varnostniki in ga držati stran od precej bolj umirjenega Poirierja, Irec pa je vseeno dočakal svoj trenutek in brcnil Američana v nogo. Vroče je postalo že pred tem, čim je McGregor stopil na oder, je namreč zagrabil promocijske stekleničke s Poirierjevo pekočo omako in jih razmetal naokoli.



Tisoče navijačev je bilo navdušenih nad ognjevitim Ircem, češ prav takšnega želijo gledati. Ali bo tako razpoložen tudi v nedeljo, je vprašanje. Na začetku leta je pred Američanom v njuni drugi borbi položil orožje, pred tem ga je (leta 2014) nokavtiral. To bo torej tretji obračun.

McGregor je napovedal, da bodo njegovega tekmeca iz dvorane odnesli na nosilih. "Spravil se bom na njegovo glavo, preluknjal jo bom in jo odtrgal z ramen. To je moj cilj. In to bo njegov konec. Konec njegove poti. Kot psa ga bom sprehodil po oktagonu, potem pa ga bom uspaval," je z besedami blestel Irec.

Značke: connor-mcgregor, ufc

Članki iz rubrike