002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

ru
ru
6 21.03.2019 16:33:31

SRAMOTNO OBNAŠANJE selektorja! Vujović ZNOREL in skušal FIZIČNO OBRAČUNATI z navijačem! (video)

www.alesfevzer.com
Selektor slovenske rokometne reprezentance bi moral biti vzor.

Sicer odlični črnogorski strokovnjak Veselin Vujović, ki je Slovenijo popeljal do bronaste medalje na svetovnem prvenstvu v Franciji, je znan kot človek, ki zelo hitro izgubi živce. Takšen je bil že kot rokometaš, nič drugačen ni niti kot trener. Veselin Vujović je pač tempirana bomba, ki velikokrat eksplodira. 

A konec prejšnjega tedna si je vendarle privoščil preveč. Preveč za nekoga, ki opravlja vlogo selektorja slovenske reprezentance. Istočasno je Vujović tudi trener Železničarja iz Niša in ravno v tej vlogi je storil nekaj, kar je zagotovo vsaj na meji dopustnega, če ni celo preko meje. Na tekmi četrtfinala srbskega pokala je popularni Vujo v enem trenutku na gostovanju pri Vojvodini povsem izgubil živce in želel fizično obračunati z navijačem!

Povod za vse skupaj naj bi bila plastenka, ki je priletela na igrišče. Besni Vujović je na vsak način želel poravnati račune z navijačem, ki se mu je zoperstavil s tribune. Slovenskega selektorja so poskušali pomiriti pomočniki, stran od tribune so ga odrivali igralci, toda Vujović se kar ni in ni mogel pomiriti ... Vse skupaj je trajalo kakšno minuto, dve, na koncu na srečo do večjega incidenta ni prišlo. Zanimivo, da sodniki Vujovića zaradi neprimernega obnašanja niso izključili. A morda je tako celo bolje. Kdo ve, kako bi se vse skupaj končalo, če bi Vujović moral oditi na tribuno ...

Članki iz rubrike