Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
0 21.03.2019 15:30:12

Če te besede ne držijo, BO ODŠEL! Razočarani Vujović šokiral z IZPOVEDJO: Pridejo, da pomagajo teti pri ...

www.alesfevzer.com
Slovenski selektor Veselin Vujović je razočaran nad odnosom reprezentantov.

Veselin Vujović je imel pri sestavi seznama za aprilsko reprezentančno akcijo precejšnje težave, o katerih pa je spregovoril brez dlake na jeziku.


"Z veseljem bi poklical kakšnega igralca iz slovenske lige, a ne vidim primernega. Sam bi najraje imel vse igralce iz slovenske lige, ne pa da moram računati na igralce iz tujine. To bi pomenilo, da je liga kakovostna, jaz pa bi imel te igralce vedno na voljo, v dogovoru z zvezo bi namreč prekinjal prvenstva. Tako pa moram klicati igralce iz tujine in čakati, kdaj jih bodo ti spustili. Pred tem pa jih še bičajo in pošiljajo sem ter tja. Ko pridejo v reprezentanco, pa igralci menijo, da so doma, da jih moramo tu paziti in ujčkati. Pridejo sem, da opravijo nekatere stvari. Da pomagajo teti pri selitvi, pri opremljanju stanovanja in podobno. Odnos bi moral biti boljši, patriotski zanos večji, enostavno se ne bi smeli na priprave prihajati z mislijo o počitku," je nad odnosom reprezentantov razočaran selektor.

"V tistem trenutku, ko bo kdo od igralcev negiral vse to, kar jaz govorim in kar jim očitam, bom odšel z mesta selektorja, tu mi ne bo več mesta. Zavedati se morajo, da igrajo za Slovenijo, za toliko in toliko ljudi. S svojim odnosom morajo vrniti tisto, kar jim reprezentanca da. Sam nikoli ne bom prosil, da kdo za reprezentanco igra, a tisti, ki bo v ekipi, mora dati vse od sebe," meni Vujović, ki sicer mladim igralcem namerava ponuditi priložnost na tekmah zadnjega kvalifikacijskega ciklusa. Seveda, če bo ekipa proti Nizozemski opravila tisto, kar se od nje pričakuje, se pravi dvakrat zmagala.

Članki iz rubrike