Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 19.03.2019 15:34:54

Tudi Grošelj ostaja v Celju

alesfevzer.com
Slovenski rokometni prvak Celje Pivovarna Laško je podaljšal pogodbo z desnim zunanjim igralcem, Maticem Grošljem, ki bo v Celju po novem ostal vsaj do leta 2022, so sporočili iz kluba.

Enaindvajsetletni Grošelj je v Celje prestopil iz Trbovelj leta 2014, polnopravni član prve ekipa pa je od sezone 2016/17 dalje. V preteklem letu je bil en pomembnejših členov vse do oktobra, ko si je na tekmi s Trebnjem strgal križne kolenske vezi.

"Vesel sem podaljšanja pogodbe, ki je prišla v času, ko zaradi poškodbe ne morem pomagati klubu. To mi veliko pomeni, saj gre za zaupanje, ki vsakemu igralcu ogromno pomeni. Celje je idealno okolje za napredek in verjamem, da se bom tu igralsko povsem razvil," so njegove besede ob podpisu podaljšanja zapisali pri klubu.



Doslej je Grošelj za slovenske prvake zbral 113 nastopov, pred poškodbo pa je prvič nastopil tudi za slovensko izbrano vrsto.

Celje je že včeraj sporočilo podaljšanje pogodbe z desnim krilnim igralcem Galom Margučem, ta je klubu prav tako obljubil zvestobo vsaj do leta 2022.

Značke: rokomet, podpis, dp

Članki iz rubrike