Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ru
ru
23.01.2016 19:03:14
Deli članek:

Srbija na nogah: Je bil njen izpad z EP sodniška kraja? (video)

Srbske športne kroge je povsem obnorela teorija, po kateri je njihovo reprezentanco ob napredovanje na evropskem prvenstvu spravila prevara.

Kot verjetno veste, bi Srbi v zadnjem krogu skupinskega dela za napredovanje morali premagati Makedonijo in so deset sekund pred koncem držali v rokah zadetek prednosti ter s tem nujno potrebno zmago. Varovanci Dejana Perića so morali le ustaviti makedonski napad in to bi bilo. 

Zgodilo se je nekaj drugega. Makedonci so že tako ali tako imeli igralca več, za nemeček so iz igre potegnili vratarja, hitro stekli v napad in zadeli s krilnega položaja kako sekundo pred koncem. S tem so se uvrstili v nadaljnje tekmovanje, toda Srbi se s tem nikakor ne morejo sprijazniti. Sploh zaradi posnetka, ki razkriva nekaj zelo zanimivega

Oglasila se je celo sodniška organizacija. "Posnetek razkriva, da je makedonski krilni igralec, ki je dosegel zmagoviti gol, akcijo ob izvajanju s sreidne začel globoko na srbski polovici, česar seveda ne bi smel. S tem je odločilno vplival na potek akcije, za nameček pa je pridobil zalet s tekom izven igrišča, kar je prav tako vnasprotju s pravili," je sporočila.

Ob priloženem posnetku je temu sporočilu težko nasprotovati, resnično se zdi, da so si iznajdljivi Makedonci Srbe malce privoščili in da so jim pri tem na pomoč priskočili sodniki.