Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

Khaby-Lame-Wiki Odkrito.si

TOLIKO zasluži najboljši Tiktoker na svetu!

Tadej pogačar Njena.si

Tadej Pogačar svojo Urško ljubi že tri leta

ue
ue
0 17.07.2021 14:18:56

Še naprej v VIJOLIČASTEM! V Mariboru oznanili nadaljevanje sodelovanja s TROJICO IGRALCEV!

alesfevzer.com
Tudi naslednjo sezono bodo nosili dres Maribora kot posojeni igralci.

Anže Blagotinšek, Filip Rakita in Matic Košec bodo tudi v prihodnji sezoni igrali za rokometni klub Maribor Branik, so sporočili Mariborčani. Vsi trije so kot posojeni igralci Celja za Branik igrali že v prejšnji sezoni in v štajerski prestolnici izkoristili priložnost za dokazovanje.

"Pri moji odločitvi je bilo ključnega pomena, da je klub dobro tehnično in strokovno podkovan in da dobro dela z mladimi igralci, kot sem sam. Cilji so, da se na sezono dobro pripravimo in jo odpremo kar najbolje ter na vsaki tekmi igramo na zmago. Upam, da se bomo skupaj borili in kot ekipa iz tedna v teden rasli,"
je od podaljšanju sodelovanja z vijoličastimi dejal Blagotinšek.Rakita, ki je bil tudi med kandidati za najboljšega mladega igralca sezone v ligi NLB, je povedal: "Še eno sezono ostajam v Mariboru z namenom, da si zagotovim ustrezno minutažo in ob tem prepotrebne izkušnje. Ob sebi bom imel dve vrhunski krili, od katerih se bom lahko še marsikaj naučil, to sta Simon Razgor in moj novi/stari trener Luka Žvižej. Lani sem odigral dobro sezono, vendar bi rad, da si letos postavimo višje cilje, to je boj za zlato sredino lestvice. Smo mlada ekipa in upam, da nam bo uspel korak naprej."

"Za podaljšanje sodelovanja sem se odločil, ker verjamem da lahko doprinesem k dobrim rezultatom kluba. Pogoji za treniranje so super, s soigralci se razumemo, prav tako pa bo novi trener v ekipo prinesel nov zagon in se že veselim začetka priprav na novo sezono. V novi sezoni pričakujem spet zanimivo in napeto dogajanje v Ligi NLB. Upam da bomo tokrat lahko igrali pred gledalci in tako dobili tudi od navijačev dodatno podporo in motivacijo," pa pravi Košec.

Članki iz rubrike