Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ru
ru
0 11.07.2019 11:48:54

OGLASIL SE JE! Okleščen je POJASNIL, zakaj je KRADEL DENAR in kakšne TEŽAVE je imel

www.alesfevzer.com

Primer Grege Okleščna zelo odmeva med ljubitelji športa v Sloveniji. Gre namreč za slovenskega rokometaša, člana Gorenja iz Velenja, ki je bil pred dnevi pravnomočno obsojen na leto dni pogojne kazni zaradi treh kaznivih dejanj. 

Med študenstskim delom na banki je namreč petim komitentom ukradel skupaj 19.700 evrov in sodišče ga je spoznalo za krivega. Pri Gorenju Velenju pa so mu ponudili drugo, zadnjo priložnost, da dokaže, da res obžauje svoje dejanje in da se je iz te šole tudi kaj naučil. 

Prvič po tem, ko je postalo javno, kaj je Okleščen storil, se je oglasil tudi rokometaš in na klubski spletni strani pojasnil, kaj ga je vodilo k temu kaznivemu dejanju: "Zavedam se svojih dejanj, ki jih globoko obžalujem in zanje sprejemam popolno odgovornost. Moja dejanja so bila posledica nepremišljenih dejanj in mladostniške neodgovornosti. Kljub temu pa to ni in ne more biti opravičilo za finančne težave, v katere sem zabredel zaradi športnih stav. Zavedam se tudi odgovornosti, ki jo nase prevzema klub, s katerim sem podpisal sodelovanje od prihajajoče sezone naprej. Ob tej priložnosti bi se rad Rokometnemu klubu Gorenje Velenje zahvalil, da so mi ponudili priložnost in verjamejo, da se lahko popravim in priložnost izkoristim. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se tako jaz kot klub nikoli več ne bomo znašli v takšnem položaju. Prepričan sem, da se bo v bodoče o nas pisalo zgolj zaradi športnih uspehov." 

Članki iz rubrike