tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
0 11.07.2019 11:48:54

OGLASIL SE JE! Okleščen je POJASNIL, zakaj je KRADEL DENAR in kakšne TEŽAVE je imel

www.alesfevzer.com

Primer Grege Okleščna zelo odmeva med ljubitelji športa v Sloveniji. Gre namreč za slovenskega rokometaša, člana Gorenja iz Velenja, ki je bil pred dnevi pravnomočno obsojen na leto dni pogojne kazni zaradi treh kaznivih dejanj. 

Med študenstskim delom na banki je namreč petim komitentom ukradel skupaj 19.700 evrov in sodišče ga je spoznalo za krivega. Pri Gorenju Velenju pa so mu ponudili drugo, zadnjo priložnost, da dokaže, da res obžauje svoje dejanje in da se je iz te šole tudi kaj naučil. 

Prvič po tem, ko je postalo javno, kaj je Okleščen storil, se je oglasil tudi rokometaš in na klubski spletni strani pojasnil, kaj ga je vodilo k temu kaznivemu dejanju: "Zavedam se svojih dejanj, ki jih globoko obžalujem in zanje sprejemam popolno odgovornost. Moja dejanja so bila posledica nepremišljenih dejanj in mladostniške neodgovornosti. Kljub temu pa to ni in ne more biti opravičilo za finančne težave, v katere sem zabredel zaradi športnih stav. Zavedam se tudi odgovornosti, ki jo nase prevzema klub, s katerim sem podpisal sodelovanje od prihajajoče sezone naprej. Ob tej priložnosti bi se rad Rokometnemu klubu Gorenje Velenje zahvalil, da so mi ponudili priložnost in verjamejo, da se lahko popravim in priložnost izkoristim. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se tako jaz kot klub nikoli več ne bomo znašli v takšnem položaju. Prepričan sem, da se bo v bodoče o nas pisalo zgolj zaradi športnih uspehov." 

Članki iz rubrike