Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

vozila sprovajalcev Svet24.si

FOTO: Takšen vozni park imajo sprovajalci

demi rose Svet24.si

FOTO: Je to nova Kim Kardashian?

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

sta
sta
0 02.07.2019 18:18:03

Celjane okrepil najboljši mladinec v Evropi

alesfevzer.com
Slovenski rokometni prvak Celje Pivovarna Laško je okrepil svojo ekipo.

V knežje mesto se je preselil mladi portugalski reprezentant Diogo Silva, najkoristnejši igralec mladinskega evropskega prvenstva in najboljše mladi desni zunanji igralec v Evropi.

Enaindvajsetletni Silva je v zadnji sezoni kot posojen igralec Porta igral za AA Avanco. Tudi v Celju bo igral kot posojen rokometaš.

Diogo Silva
Jurij Kodrun


"Ponosen sem, da sem postal član Celja Pivovarne Laško. Že lansko evropsko prvenstvo v Celju in igranje v Zlatorogu me je fasciniralo, saj sem tu doživel enega najlepših trenutkov v karieri. Ko je prišla ponudba Celja, nisem veliko razmišljal. Gre za najboljši klub v Sloveniji, enega največjih v Evropi, kjer so pričakovanja visoka in verjamem, da bom to zaupanje upravičil," je dejal Portugalec.

Dodal je, da se je za odhod v Celje odločil, ker ocenjuje, da je to korak naprej v karieri. "Igrali bomo v elitni ligi prvakov proti ekipam, kot so Barcelona, Paris Saint Germain, Flensburg ... Čaka nas trdo delo, dobri treningi. V Celju si želim napredovati, kot so to storili že mnogi igralci pred mano. Zavedam se, da gre kariera korak za korakom in da je potrebno odrekanje in maksimalna angažiranost. Zato sem izbral Celje."

zlatorog af
alesfevzer.com

Značke: rokomet, prestop, celje

Članki iz rubrike