nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

gl
gl
3 06.07.2019 16:22:12

VID KAVTIČNIK o odmevnem pismu Toneta Tislja in o tem, ali je VESELIN VUJOVIĆ še pravi za selektorja?

reuters
Kapetan slovenske reprezentance o zadnjih dogodkih okrog izbrane vrste.

Kapetan slovenske reprezentance Vid Kavtičnik si je že pred časom za svoj zadnji veliki cilj v (reprezentančni) karieri postavil olimpijske igre v Tokiu. Hoče jih za vsako ceno. Prav zato si podobno kot predsednik zveze Franjo Bobinac želi, da bi v dresu Slovenije odslej igrali vsi najboljši, sicer pa so v rokometnih krogih v zadnjem času reprezentančne teme kar pošteno vroče. Nedavno so močno odmevale besede nekdanjega selektorja Toneta Tislja, ki je v pismu v osrednJem časniku zapisal, da igralci kličejo na pomoč. Kakšen je komentar kapetana? "Tega nisem prebral, zato ne morem komentirati, kaj je Tone Tiselj rekel," se je odzval Vid Kavtičnik.

Če ponovimo, je Tone Tiselj prepričan, da igralci ne želijo več Veselina Vujovića za selektorja, zato RZS, rokometne delavce, športne novinarje in na splošno javnost potihoma kličejo na pomoč. Si ekipa res ne želi več Vujovića za svojega selektorja? "Tudi če mi vi to poveste, ne vem, v kakšnem kontekstu je bilo izrečeno," je v intervjuju za Ekipo SN vztrajal slovenski zvezdnik.

Je v reprezentanci na relaciji Veselin Vujović-igralci še vedno vse v redu? Še vlada harmonija, vzajemno zaupanje? "To so zadeve za zvezo, ne za nas. Mi za zdaj igramo okej, razen zadnjih nekaj tekem. Na zadnjem evropskem prvenstvu smo prikazali dobro formo in to je to. Jaz lahko samo to zagovarjam. Bomo pa videli, kako bo v prihodnje. Ekipa dobro drži skupaj, tako kot vedno. Upam, da bodo fantje prišli motivirani na naslednjo akcijo in da bomo skupaj napadli te želene OI," je še povedal Vid Kavtičnik.

Članki iz rubrike