testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

gl
gl
3 06.07.2019 16:22:12

VID KAVTIČNIK o odmevnem pismu Toneta Tislja in o tem, ali je VESELIN VUJOVIĆ še pravi za selektorja?

reuters
Kapetan slovenske reprezentance o zadnjih dogodkih okrog izbrane vrste.

Kapetan slovenske reprezentance Vid Kavtičnik si je že pred časom za svoj zadnji veliki cilj v (reprezentančni) karieri postavil olimpijske igre v Tokiu. Hoče jih za vsako ceno. Prav zato si podobno kot predsednik zveze Franjo Bobinac želi, da bi v dresu Slovenije odslej igrali vsi najboljši, sicer pa so v rokometnih krogih v zadnjem času reprezentančne teme kar pošteno vroče. Nedavno so močno odmevale besede nekdanjega selektorja Toneta Tislja, ki je v pismu v osrednJem časniku zapisal, da igralci kličejo na pomoč. Kakšen je komentar kapetana? "Tega nisem prebral, zato ne morem komentirati, kaj je Tone Tiselj rekel," se je odzval Vid Kavtičnik.

Če ponovimo, je Tone Tiselj prepričan, da igralci ne želijo več Veselina Vujovića za selektorja, zato RZS, rokometne delavce, športne novinarje in na splošno javnost potihoma kličejo na pomoč. Si ekipa res ne želi več Vujovića za svojega selektorja? "Tudi če mi vi to poveste, ne vem, v kakšnem kontekstu je bilo izrečeno," je v intervjuju za Ekipo SN vztrajal slovenski zvezdnik.

Je v reprezentanci na relaciji Veselin Vujović-igralci še vedno vse v redu? Še vlada harmonija, vzajemno zaupanje? "To so zadeve za zvezo, ne za nas. Mi za zdaj igramo okej, razen zadnjih nekaj tekem. Na zadnjem evropskem prvenstvu smo prikazali dobro formo in to je to. Jaz lahko samo to zagovarjam. Bomo pa videli, kako bo v prihodnje. Ekipa dobro drži skupaj, tako kot vedno. Upam, da bodo fantje prišli motivirani na naslednjo akcijo in da bomo skupaj napadli te želene OI," je še povedal Vid Kavtičnik.

Članki iz rubrike