moder plamen, ogenj, Svet24.si

Požig in poskus uboja v Ljutomeru

Milan Kučan Svet24.si

Kučan razočaran nad Pahorjem

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

soča, 13-letnik, utopitev, kajakaški klub Svet24.si

Utopitev v Soči: deček se je zataknil za večji ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

polna luna denar Dobra karma

Razkrivamo: denar vam na polno Luno prikliče ta ...

TELEFON_Galaxy A72_NAJSTNICA (3) Najstnica.si

Vse, kar potrebuješ, v enem telefonu

tu
tu
0 09.07.2019 07:18:39

Kakšna TRAGEDIJA! Uresničila SANJE, ko se je NEDOLŽNA ZABAVA končala s SMRTJO! Podrobnosti osupnejo

vszi
Na Poljskem se je zgodila nova športna tragedija.

Iz Poljske prihaja nova tragična vest o smrti mlade športnice. Potem ko je pred nekaj dnevi med kopanjem na jezeru Como življenje izgubila švicarska nogometašica Florijana Ismaili, je bilo zdaj kopanje usodno tudi za Jekaterino Korolijev. Šele 20-letnica iz Rusije je z rusko reprezentanco v rokometu na mivki na Poljsko odpotovala, da bi tam sodelovala na evropskem prvenstvu. Rusija ni prišla do medalje, je pa – zanimivo – igrala tudi proti Sloveniji. To so Rusinje premagale, toda tik po koncu turnirja je udarila nepredstavljiva tragedija.

Ruske reprezentantke so si po uresničitvi sanj, saj se ne zgodi vsak dan, da zaigraš na evropskem prvenstvu, želele dati duška v bližnjem jezeru Szelag Maly, tja so odšle, da bi si privoščile nočno kopanje. Korolijeva se je s pomola pognala v vodo, toda sledila je prava drama. Ko je prišla nazaj na površje, je bila povsem negibna. Sledila je hitra reševalna akcija, toda mladi športnici kljub nekaj minut dolgem oživljanju ni bilo pomoči. Razlog za smrt je bila utopitev, zakaj je do slednje prišlo, še ni znano.

Vse skupaj je še toliko huje, ker se je Korolijeva v vodo pognala s pomola, na katerem skakanje v vodo in tudi kopanje ni dovoljeno. Toda dekleta so šla na kopanje po polnoči, torej v temi, zato policisti sumijo, da so tablo za prepoved enostavno spregledale

Članki iz rubrike