vesolje ženska Dobra karma

Astrologinja opozarja: bodite pozorni na znake, ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 22. septembra

darko kozelj fb Reporter.si

To je Janšev neznani gasilski tajkun, ki bi rad ...

Potni list Svet24.si

Koliko stane slovensko državljanstvo? Mogoče ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

paris-hilton, this-is-paris, dokumentarec Odkrito.si

Paris Hilton zaključila 20 let pretvarjanja

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

ru
ru
1 11.07.2019 10:03:53

Kakšna bo usoda slovenskega rokometaša, ki je UPOKOJENCEM ukradel 20 TISOČ evrov?! Zdaj je jasno VSE!

Jurij Kodrun
Kot strela z jasnega je odjeknila novica o tem, da je slovenski rokometaš Grega Okleščen okradel upokojence.

Pred dnevi je slovensko športno javnost pretresla novica o tem, da je bil Grega Okleščen, ki je podpisal pogodbo z Gorenjem iz Velenja, obojen zaradi kaznivega dejanja poneverbe in neupravičene uporabe tujega premoženja ter treh kaznivih dejanj ponarejanja listin, kar je 23-letnik storili s tem, ko je ob vsaki tatvini ponaredil tudi potrdilo o izplačilu denarja komitentu, ki naj bi mu ga po izplačilu izdala Delavska hranilnica. Potrdilo je brez vednosti in pooblastila komitenta podpisal sam, lažno listino pa nato predložil za potrebe hranilnice med dokumentacijo.

Po poročanju spletnega portala 24ur.com je oškodoval pet ljudi, vsi naj bi bili upokojenci, z njihovih računov je v dveh tednih ukradel 19.700 evrov. Sodišče ga je spoznalo za krivega in mu izreklo eno leto pogojne kazni s preizkusno dobo dveh let.Zdaj je o njegovi usodi odločil tudi velenjski klub. "Klub je na podlagi temeljitega pogovora z igralcem in razprave na ravni Upravnega odbora sprejel odločitev, da igralcu omogoči še eno priložnost, igralec pa ostane član Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Klub bo podrobno spremljal njegov razvoj in dejanja tako na, kot izven igrišča, ter z ustreznimi pogodbenimi varovali poskrbel za zavarovanje interesov kluba in pokroviteljev. V velenjskem klubu menijo, da takšnih primerov zagotovo ni primerno pometati pod preprogo in odrivati na rob, pač pa se z njimi soočiti," so zapisali na spletni strani Gorenja.

Direktor kluba Janez Gams pa je ob tem dodal: "V preteklih dneh sem opravil več pogovorov z igralcem in njegovo družino. Grega se zaveda, da je v preteklosti storil veliko napak in pravi, da vse skupaj globoko obžaluje. Sam sem mnenja, da ne bi bilo prav, če bi si fant pri komaj 23 letih zavozil življenje. Napake so del življenja in iz napak se učimo. Res pa je, da gre v tem primeru za več kot običajno napako. Kljub temu sem prepričan, da si Grega zasluži še eno, zadnjo, priložnost. Klub s tem sprejema veliko odgovornost in obvezno, da Gregi pomaga, da se zopet postavi na noge in zaživi normalno življenje, primerno športniku, ki je član tako velikega kluba kot je Rokometni klub Gorenje Velenje."

Članki iz rubrike