nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

STA
STA
4 28.06.2019 21:30:46

Selektor rokometašev VESELIN VUJOVIĆ je TAKOLE komentiral tisto, kar se je zgodilo na DUNAJU!

www.alesfevzer.com
Odmevi iz slovenskega rokometnega tabora po žrebu skupin za evropsko prvenstvo 2020, ki je bil na Dunaju.

Veselin Vujović, selektor Slovenije: "Žreb nam je dodelil zelo atraktivno skupino z gostiteljem tekmovanja. Na papirju smo boljši od Švice in Poljske, zato pričakujem, da bomo igrali za prvo mesto v skupini s Švedsko. To bo odločilna tekma, saj vsaka točka, ki jo prineseš v nadaljevanje, šteje. Tradicionalno igramo bolje proti dobrim reprezentancam, zato sem optimist."

Vid Kavtičnik, kapetan Slovenije: "Skupina je zanimiva. Naša naloga je, da iščemo priložnosti proti Švedski in v nadaljevanje prenesemo vse točke. Tam nas čakajo težki tekmeci, a nihče ni nepremagljiv. Žal bomo zaradi oddaljenosti prizorišča odvisni predvsem od sebe, a si želimo, da bi nas zvesti navijači podprli tudi na Švedskem."Franjo Bobinac, predsednik RZS: "Naša skupina je solidna, a dejstvo je, da nas v drugem delu tekmovanja čakajo izjemno zahtevni in kakovostni tekmeci. A Slovenija je vedno najbolje igrala proti najboljšim reprezentancam in upam, da bo tako tudi na bližnjem turnirju."

Uroš Mohorič, direktor reprezentance: "Z našo skupino v prvem delu tekmovanja smo relativno zadovoljni. V drugem delu nas čaka veliko zahtevnejše delo, naša skupina se namreč križa s skupinama D in E, ki sta po mojem mnenju najmočnejši na evropskem prvenstvu, saj v njih nastopajo takšne velesile, kot so Francija, Danska in Norveška."

Članki iz rubrike