profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
4 28.06.2019 21:30:46

Selektor rokometašev VESELIN VUJOVIĆ je TAKOLE komentiral tisto, kar se je zgodilo na DUNAJU!

www.alesfevzer.com
Odmevi iz slovenskega rokometnega tabora po žrebu skupin za evropsko prvenstvo 2020, ki je bil na Dunaju.

Veselin Vujović, selektor Slovenije: "Žreb nam je dodelil zelo atraktivno skupino z gostiteljem tekmovanja. Na papirju smo boljši od Švice in Poljske, zato pričakujem, da bomo igrali za prvo mesto v skupini s Švedsko. To bo odločilna tekma, saj vsaka točka, ki jo prineseš v nadaljevanje, šteje. Tradicionalno igramo bolje proti dobrim reprezentancam, zato sem optimist."

Vid Kavtičnik, kapetan Slovenije: "Skupina je zanimiva. Naša naloga je, da iščemo priložnosti proti Švedski in v nadaljevanje prenesemo vse točke. Tam nas čakajo težki tekmeci, a nihče ni nepremagljiv. Žal bomo zaradi oddaljenosti prizorišča odvisni predvsem od sebe, a si želimo, da bi nas zvesti navijači podprli tudi na Švedskem."



Franjo Bobinac, predsednik RZS: "Naša skupina je solidna, a dejstvo je, da nas v drugem delu tekmovanja čakajo izjemno zahtevni in kakovostni tekmeci. A Slovenija je vedno najbolje igrala proti najboljšim reprezentancam in upam, da bo tako tudi na bližnjem turnirju."

Uroš Mohorič, direktor reprezentance: "Z našo skupino v prvem delu tekmovanja smo relativno zadovoljni. V drugem delu nas čaka veliko zahtevnejše delo, naša skupina se namreč križa s skupinama D in E, ki sta po mojem mnenju najmočnejši na evropskem prvenstvu, saj v njih nastopajo takšne velesile, kot so Francija, Danska in Norveška."

Članki iz rubrike