900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 28.06.2019 10:55:12

O tem PISMU govorijo vsi! LEGENDARNI IVO ostro o TISLJU in napadu na Vujovića: Ne zanima me več ...

Ivo Milovanović je na straneh Dela odgovoril Tonetu Tislju, ki je ostro napadel rokometnega selektorja Veselina Vujovića.

Nekoč izjemno uspešen trener in selektor Tiselj je pred časom na osrednji slovenski časnik naslovil pismo z naslovom 'Fantje kličejo na pomoč,' v katerem je ostro pisal o Vujoviću in slovenski rokometni reprezentanci. Pismo, ki je v Sloveniji močno odmevalo, najdete na tej povezavi.  No, zdaj pa se je odzval legendarni rokometni novinar in komentator, ki se je zelo odločno in precej jasno postavil na stran Veselina Vujovića oziroma predvsem proti Tislju.

"Tislja spoštujem za vse, kar je naredil v slovenskem ženskem in moškem rokometu. Nisem pozabil na dva evropska naslova s Krimom in srebrno medaljo na EP. Seveda nisem pozabil, da je bil prvi moški reprezentančni selektor. Seveda tudi nisem pozabil, kdaj je to bilo. Žal čas neusmiljeno teče in počasi letnice ostajajo za vedno zapisane v zgodovini. Vse bolj so oddaljene od današnjega dne. Že dolgo me več ne zanima pogled nazaj, čeprav zgodovino in tudi statistiko izredno spoštujem, temveč samo danes in jutri," med drugim začenja Milovanović.

Nato pa svoje misli le še stopnjuje v izjemno odmevnem pismu, ki ga je prav tako naslovil na Delo in ki ga najdete na tej povezavi. 

Potem pa si mnenje lahko ustvarite sami.  
 

Članki iz rubrike