možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Ana Soklič Njena.si

Ana Soklič javno pohvalila Lino Kudozović

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
4 28.06.2019 10:55:12

O tem PISMU govorijo vsi! LEGENDARNI IVO ostro o TISLJU in napadu na Vujovića: Ne zanima me več ...

Ivo Milovanović je na straneh Dela odgovoril Tonetu Tislju, ki je ostro napadel rokometnega selektorja Veselina Vujovića.

Nekoč izjemno uspešen trener in selektor Tiselj je pred časom na osrednji slovenski časnik naslovil pismo z naslovom 'Fantje kličejo na pomoč,' v katerem je ostro pisal o Vujoviću in slovenski rokometni reprezentanci. Pismo, ki je v Sloveniji močno odmevalo, najdete na tej povezavi.  No, zdaj pa se je odzval legendarni rokometni novinar in komentator, ki se je zelo odločno in precej jasno postavil na stran Veselina Vujovića oziroma predvsem proti Tislju.

"Tislja spoštujem za vse, kar je naredil v slovenskem ženskem in moškem rokometu. Nisem pozabil na dva evropska naslova s Krimom in srebrno medaljo na EP. Seveda nisem pozabil, da je bil prvi moški reprezentančni selektor. Seveda tudi nisem pozabil, kdaj je to bilo. Žal čas neusmiljeno teče in počasi letnice ostajajo za vedno zapisane v zgodovini. Vse bolj so oddaljene od današnjega dne. Že dolgo me več ne zanima pogled nazaj, čeprav zgodovino in tudi statistiko izredno spoštujem, temveč samo danes in jutri," med drugim začenja Milovanović.

Nato pa svoje misli le še stopnjuje v izjemno odmevnem pismu, ki ga je prav tako naslovil na Delo in ki ga najdete na tej povezavi. 

Potem pa si mnenje lahko ustvarite sami.  
 

Članki iz rubrike