andrej gerzina Dobra karma

Zvezdnik jutranjega programa razkril, kaj bi bil ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 25. septembra

erjavec pivec Reporter.si

Komu bo uspelo prevzeti Desus: Tomaž Gantar ...

dež, naliv, padavine, veter, neurje, sneg Svet24.si

Turbolenten vikend: za uvod nalivi in močan ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Carmela Mosquera Njena.si

Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je ...

nu
nu
0 03.07.2019 06:46:55

Svet nogometa v HUDEM ŠOKU! SMRT POTRJENA, podrobnosti OSUPNILE in ŠOKIRALE, po treh dneh so …

vszi
Našli so truplo nesrečne švicarske nogometašice.

Iskanje pogrešane švicarske nogometašice Florijane Ismaili je uradno končano, potem ko so po treh dneh našli njeno truplo. Nesrečnica iz vrst švicarskega kluba Young Boys je med dopustom uživala na jezeru Como v Italiji. Tam je bila s prijateljico, ko se je sredi sproščene zabave na čolnu pognala v vodo in – izginila. Žal za vedno. Toda podrobnosti iskalne akcije osupnejo in šokirajo. Njeno truplo so našli kar 204 metrov pod vodno gladino sicer idiličnega jezera Como! Truplo švicarske nogometašice kosovskih korenin niso našli potapljači, ki se tako globoko ne morejo potopiti, marveč posebno vozilo oziroma robot, ki se lahko potopi precej globlje.

"Globoko sem užaloščen zaradi smrti Florijane Ismaili. Skupaj z mojo družino bi rad izrekel sožalje dekletovi družini in njenim najbližjim," je tragična nesreča poklapala tudi švicarskega nogometnega zvezdnika Xherdana Shaqirija.

Razlogi za tragedijo še niso znano, poznavalci razmer pa sumijo, da so bile krive visoke temperature ozračja v navezi s precej nižjimi temperaturami vode jezera Como. Skok v vodo bi za Ismailijevo oziroma njeno telo bržčas lahko bil preprosto prevelik šok.

ismaili

Članki iz rubrike