Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rp
rp
0 06.11.2017 14:47:31

Bilić: Pričakoval sem odpoved

Reuters
Dosedanji trener West Hama Slaven Bilić je pričakoval, da bo dobil odpoved, da pa je ponosen na svoje delo v tem londonskem klubu.

"Razočaran sem, vendar ne zaradi kluba. To sem pričakoval, nisem jezen na nikogar. Na svoje delo v West Hamu sem lahko ponosen. Te ključne sezone nismo dobro začeli. Kot v mnogih klubih po vsej Evropi je trener tisti, ki plača ceno. To je logična poteza. Navijači bili do mene od začetka do konca

briljantni," je dejal Bilić.

Hrvaški trener je londonski klub prvič prevzel junija 2015 in ga v prvi sezoni pripeljal do sedmega mesta v Premier ligi. Lansko sezono je končal na 11. mestu, novo pa začel zelo slabo, po 11 krogih ima samo dve zmagi. West Ham je na lestvici na 18. mestu in v coni izpada. V klubu so v sporočilu za javnost navedli, da je bila sprememba potrebna, da bi klub krenil naprej v skladu z ambicijami.

Bilić je četrti trener, ki so ga v tej sezoni odpustili iz Premier lige. Pred njim so bili to Frank de Boer (Crystal Palace), Craig Shakespeare (Leicester) in Ronald Koeman (Everton).

Članki iz rubrike