laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

Olimpijski komite Slovenija
Še 25 dni do
olimpijskih iger
v Parizu
Olimpijske igre Pariz 2024
ou
ou
0 18.06.2024 13:27:35

Vlak s podobo maskote Lisjaka Foksija širi navijaški duh po Sloveniji!

OKS
Slovenske železnice in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez s ponosom predstavljajo poseben vlak, ki je bil tik pred začetkom olimpijskih iger v Parizu preoblečen v grafike OKS – ZŠZ.

Vlak v podobi slovenske maskote Lisjaka Foksija, že dober teden vozi po slovenskih tirih in širi olimpijski duh po vsej državi.

olimpijski vlak2
OKS

Foksi: Nepogrešljiva podpora z vlaka
Lisjak Foksi, maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, je že vrsto let nepogrešljiva opora našim športnikom. S svojo odločnostjo in vzdržljivostjo pooseblja pravi športni duh, hkrati pa prinaša veselje in energijo med navijače. Foksi vedno zagovarja ekipni duh, spoštuje prave športne vrednote in navdihuje vse ljubitelje športa k zdravemu in aktivnemu življenju, usklajenemu z naravo.

olimpijski vlak5
OKS

Ste že opazili Foksi vlak?
Skupaj s Slovenskimi železnicami želijo vse potnike in širšo javnost opozoriti na prihajajoče olimpijske igre ter s preprosto aktivacijo še dodatno motivirati naše olimpijce in olimpijke, da ostanejo na pravih tirih do zmage. Unikatni vlak z našo živahno maskoto bo pripomogel k ustvarjanju navijaškega vzdušja in krepitvi podpore našim športnikom. Foksi, ki že vrsto let neutrudno navija za slovenske športnike in športnice, bo zdaj z nami na vsaki vožnji. S svojo energijo in igrivostjo bo spodbujal tako športnike kot navijače, da ohranjajo ekipni duh in si prizadevajo za odličnost.

Posebna vožnja s slovensko baklo
Danes je imel Foksijev vlak imel posebno čast, saj je prevažal slovensko baklo na relaciji Maribor - Pesnica in Pesnica - Maribor. To simbolično potovanje je še dodatno okrepilo navijaški duh in podporo našim športnikom. 

olimpijski vlak4
OKS

Skupaj na poti do zmage
Vlak Lisjaka Foksija bo vozil po različnih progah po Sloveniji, s čimer bo širil olimpijski duh in povezoval skupnosti po vsej državi. Ne glede na to, ali se vsakodnevno vozite ali preprosto opazite vlak na poti, naj vas živahna grafika in Foksijeva igriva prisotnost spomnita na vznemirjenje in enotnost, ki ju prinašajo olimpijske igre.
Več o olimpijskih igrah in potovanju bakle na spletni strani pariz2024.olympic.si/.

Članki iz rubrike