asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

Olimpijski komite Slovenija
Še 26 dni do
olimpijskih iger
v Parizu
Olimpijske igre Pariz 2024
ou
ou
0 14.06.2024 14:03:34

Pariz 2024 predstavlja "tedensko izdajo vstopnic" za ogled olimpijskih iger

Pariz
profimedia
Olimpijske igre v Parizu se nezadržno bližajo, za športne navdušence in zveste podpornike olimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024 pa imamo odlične novice!

Organizatorji iger so predstavili dodatno možnost nakupa vstopnic (tedenska izdaja vstopnic), ti. »Weekly Ticket Release«. Ta akcija bo omogočila navijačem oziroma širši javnosti priložnost doživetja iger v živo. 

Od tega tedna dalje bodo organizatorji vsak četrtek ob 10. uri po srednjeevropskem času, na spletni strani tickets.paris2024, v prodajo sprostili novo serijo vstopnic. Namen akcije je ponuditi dodatno priložnost vsem navijačem, da si zagotovijo svoje mesto na športnih prizoriščih olimpijskih iger. Vstopnice bo mogoče kupiti neposredno na uradni spletni strani za prodajo vstopnic Pariz 2024 kot je bilo možno že zdaj. 

Uradna javna platforma za nadaljnjo prodajo 

Od sredine maja deluje tudi uradna javna platforma za preprodajo vstopnic. Ta platforma je dostopna na spletnem naslovu https://ticket-resale.paris2024.org/ in je edina pooblaščena stran za preprodajo ter nakup vstopnic za igre v Parizu. Ponuja zanesljivo okolje za transakcije in navijačem omogoča varen nakup ali prodajo vstopnic. 

Tedenske izdaje vstopnic bodo odlična priložnost, da si zagotovite mesto na igrah in podprete našo olimpijsko reprezentanco na največjem mednarodnem športnem prizorišču. Ne glede na to, ali boste kupili nove vstopnice ali poiskali sedeže na platformi za preprodajo, ste lahko del nepozabnega vzdušja olimpijskih iger Pariz 2024. 

Ne zamudite! 

Vsak četrtek ob 10. uri po srednjeevropskem času obiščite spletno stran za prodajo vstopnic Pariz 2024, kjer bo na voljo najnovejša serija vstopnic. Za tiste, ki ste zamudili začetno prodajo je tedenska izdaja vstopnic ali platforma za preprodajo zanesljiv in varen način, da se pridružite dogajanju. 

Za več informacij in nakup vstopnic obiščite tickets.paris2024

Članki iz rubrike