Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
1 21.12.2019 17:49:24

TATOVI so jih oškodovali za 30 TISOČ EVROV, zdaj pa so KADETI tega SLOVENSKEGA KLUBA naredili nekaj ČUDOVITEGA

NZS
Po hudem udarcu, ki so ga doživeli v vročih poletnih mesecih, se niso vdali v usodo.

Nogomet v Veržeju ima dolgo tradicijo. Zelo dolgo, a prleški klub, v katerem so nase opozorili Milan Osterc, Robert Belec, Žan Kolmanič in še nekateri igralci, je trenutno daleč od nekdanje slave. Tekmuje v vzhodni skupini tretjeligašev, kjer je po jesenskem delu prvenstva na predzadnjem mestu, da bi bilo vse skupaj še huje, pa je avgusta utrpel hud udarec. Lotili so se ga namreč tatovi. Oziroma klubskih prostorov, iz katerih so odnesli 70 žog ta trening, 15 žog za tekme, dva kompresorja za napihovanje žog, 60 razpoznavnih dresov oziroma 'markirk', sedem koordinacijskih lestev, dve toplotni črpalki, samokolnico za črtanje igrišča ter vso pijačo in veliki plinski žar, ki je bil namenjen za pripravo hrane otrokom po tekmah.

1verzej

Klub je utrpel za okrog 30 tisoč evrov škode, kar je kakopak otežilo delo vseh selekcij; od članske ekipe, do najmanjših nadobudnežev. In da bi si priskrbeli nekaj prepotrebnih finančnih sredstev, so Veržejci po koncu prvega dela sezone v športni dvorani v Radencih pripravili turnir kadetov, ki se ga je udeležilo 12 ekip iz Hrvaške in Slovenije, vsega skupaj je svoje nogometne veščine razkrivalo okrog 120 fantov. Na koncu so slavili domači upi, ki so bili v finalu z 2:0 boljši od vrstnikov Jarenine, v tekmi za tretje mesto je Mura z 2:1 ugnala MB Tabor.

2verzej

Kot smo že omenili, je imel turnir tudi dobrodelni pridih ter obogaten s srečolovom ter bogato tombolo, za katero so svoje drese podarili nekdanji igralci Veržeja in še nekateri drugi, in sicer Nino Kouter, Nino Irgolič, Dino Hotić, Tomi Horvat, Žan Kolmanič, Senijad Ibričić, Tilen Klemenčič in Slobodan Vuk, Andraž Šporar je namenil nogometne čevlje s svojim podpisom … Med nagradami je bilo denimo tudi potovanje za dve osebi v adventni Zagreb, manjkal ni niti odojek, naposled pa je seveda najpomembnejše spoznanje, da je druženje doseglo namen. In da so mladi nogometaši dokazali, da jih nič ne more zaustaviti ter da nič ne more preprečiti njihove strasti do najpomembnejše postranske stvari na svetu.

3verzej

Značke: veržej, kadeti, turnir, tatovi

Članki iz rubrike