sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

rb
rb
1 21.12.2019 13:37:25

EKSKLUZIVNO! AMIR RUŽNIĆ o nadaljnji usodi ANDRAŽA ŠPORARJA, Celticu, ostalih ponudbah, MILIJONIH ...

Grega Wernig
Slovenski reprezentančni napadalec je zelo vroč.

Andraž Šporar uživa na zasluženih počitnicah. Zvezdnik Slovana, ki je bržkone že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu tega slovaškega kluba, si je za oddih izbral Dubaj, kamor se je odpravil v družbi svoje izbranke, a vsaj z enim očesom gotovo spremlja dogajanja na nogometni tržnici oziroma utrip svojih delodajalcev, ki zbirajo ponudbe zanj in si zadovoljno manejo roke.


V prejšnjih dneh smo že pisali o tem, da se je nekdanji član Olimpije znašel pod drobnogledom škotskega velikana, kar so zdaj potrdili tudi v Slovanu in šli še korak dlje. "Res je, Celtic nam je poslal ponudbo in pokazal veliko zanimanje za Andraža Šporarja. A nismo v stiku le s Celticom, oglašajo se tudi veliki klubi iz Francije, Španije, Italije, Portugalske in Belgije," je za spletno stran Slovana razkril generalni direktor Ivan Kmotrik.

Pa cena? Višja od 5,5 milijona, ki se že dalj časa omenja v javnosti. "Mislim, da je Andraževa vrednost veliko višja. Ne predstavljam si, da bi ga prodali za manj kot sedem, osem milijonov evrov," je poudaril Ivan Kmotrik in pristavil, da bi Slovan že v primeru poletne prodaje zaslužil rekorden znesek, zdaj pa dobiva še višje ponudbe.

Kakopak smo želeli izvedeti še kaj več. Denimo to, kako blizu je res uresničitev scenarija, da bi Andraž Šporar že v nadaljevanju sezone znova navduševal v zeleno-belem. Na Celtic Parku. "Z menoj iz Celtica ni govoril še nihče," nas je osupnil igralčev zastopnik Amir Ružnić, a hkrati potrdil besede trenerja škotskega velikana. "Šporar je ena od možnih prestopnih tarč," je za BBC dejal Neil Lennon in zanikal, da bi Celtic na Slovaško že poslal uradno ponudbo.

sporar
vszi
"Lahko pa potrdim zanimanje številnih evropskih klubov," je nadaljeval Amir Ružnić, prav tako se seveda nismo mogli izogniti niti milijonom, o katerih govorijo v Bratislavi. "Ne vem, kakšno odškodnino bo zahteval Slovan, prav gotovo pa je januar primeren za to, da Andraž Šporar naredi korak naprej v svoji karieri. Menim, da je napočil pravšnji trenutek tako za igralca kot za klub, da se njune poti razidejo. Vprašanje je, kakšne bi bile lahko posledice, če bi ostal. Ni vse v denarju, čas je za kakovosten preskok," se je odzval uspešen menedžer iz Izole. Z dodatnimi vprašanji smo vztrajali zaman in tudi to vsekakor razkriva, da bo Šporarjeva zima vroča ...

Članki iz rubrike