Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2024 06:09:40
Deli članek:

Nebeški skok Benjamina Šeška je 'zažgal' svetovni splet, fotografija je hit (foto)

Profimedia

Benjamin Šeško je z Leipzigom še tretjič na tretji tekmi izgubil, tokrat je bil z 1:0 boljši Liverpool.

Najvidnejša slovenska predstavnika v ligi prvakov - Benjamin Šeško in Jan Oblak - sta bila na delu v sredo zvečer, oba pa sta ostala praznih rok. Atleticu slovenskega vratarja je sicer dobro kazalo, saj je do zadnje tretjine tekme vodil, nato pa klonil pred francoskim Lillom (1:2). 

Praznih rok pa je ostal tudi Benjamin Šeško v dresu nemškega Leipziga. Nogometaši Liverpoola so zmagali z 1:0, ob tem pa, predvsem v prvem polčasu, zapravili še številne priložnosti za izdatnejšo zmago. Edini gol je v 27. minuti dosegel Urugvajec Darwin Nunez. Tudi gostitelji so v drugem polčasu imeli nekaj priložnosti, a jih niso izkoristili. Benjamin Šeško je za nemško ekipo igral do 74., njegov rojak in soigralec Kevin Kampl pa od 74. minute.

Kljub temu, da na tekmi ni dosegel gola, pa je Šeško navdušil svetovni splet. Po družbenih omrežjih se je namreč razširila fotografija njegovega 'nebeškega' skoka med tekmo, nogometni navdušenci pa se niso mogli načuditi temu, kako visoko skoči slovenski napadalec.

Nogometaše Leipziga do konca ligaškega dela tekmovanja čakajo še obračuni s Celticom, Interjem, vodilno Aston Villo, Sportingom, za konec pa sledi še slovensko obarvan obračun z graškim Sturmom.