Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.10.2024 16:00:18
Deli članek:

Arsenal si je premislil glede Šeška, to so najnovejše informacije iz Londona

Profimedia

Benjamin Šeško v letošnji sezoni navdušuje nogometno javnost, številni klubi pa ga podrobno spremljajo.

Prihodnost Benjamina Šeška je v tem trenutku zavita v tančico skrivnosti. Pred začetkom sezone je izvrstni slovenski napadalec podaljšal sodelovanje s svojim sedanjim klubom Leipzigom. Poleg precej boljših finančnih pogojev se je z nemškim klubom dogovoril za sodelovanje do leta 2029, bolj kot ne pa je jasno, da se tam tako dolgo ne bo zadržal.

Šeška spremljajo številni velikani, eden najbolj vztrajnih naj bi bil po poročanju angleških medijev Arsenal. Londonskega velikana se že nekaj časa omenja v povezavi s slovenskim reprezentantom, pred mesecem dni pa je odjeknila novica, da je trener Mikel Arteta zadovoljen s svojim kadrom in da o okrepitvah v napadu ne razmišlja. Predvsem zaradi tega, ker je zadovoljen s trenutnim kadrom in naborom igralcev v napadu.

Komaj je minil mesec dni, pa so angleški mediji postregli z novico o preobratu. Vodstvo Arsenala vendarle ni obupalo nad prihodom slovenskega nogometaša, kot poroča priljubljeni GiveMeSport, naj bi Arsenal januarja začel s pogovori oziroma pogajanji glede prestopa napadalca Leipziga. Kot še razkrivajo viri, je Slovenec prvi na seznamu želja, v primeru dogovora pa naj bi do enega najodmevnejših prestopov slovenskega nogometaša prišlo šele v poletnem prestopnem roku.