Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2024 09:04:55
Deli članek:

Timi Max Elšnik uresničil obljubo in znova pokazal svojo veličino (foto + video)

Profimedia

Slovenski reprezentant se zaveda poslanstva vrhunskih športnikov.

Crvena zvezda na srbskem prizorišču še naprej ruši vse pred seboj. V devetem prvenstvenem krogu je na Marakani Železničarja iz Pančeva ugnala z 2:1, uspeh je znova imel močan slovenski pridih. Vanja Drkušić je po dobre pol ure igre načel mrežo gostov po podaji Timija Maxa Elšnika, nekdanji kapetan Olimpije pa se je nadvse izkazal tudi ob igrišču.

Gotovo se spomnite, da je izbranec Matjaža Keka po večnem derbiju izjemno gesto navdušil celotno Srbijo, še posebej pa seveda rdeče-bel del te države. Na družabnem omrežju X je namreč nekdo objavil videoposnetek majhnega fantka, ki je šele dopolnil tri leta, kako ob hoji z očetom, prepeva navijaško pesem Crvene zvezde.

Ob videoposnetku je avtor zapisal, da bi si želel, da bi aktualni srbski prvak gostil Simona in njegovega očeta na tekmi in jima tudi podaril letni vstopnici za preizkušnje rdeče-belih iz srbske prestolnice.

Na odgovor ni bilo treba dolgo čakati, oglasil pa se je Timi Max Elšnik. "Prosil bi za kontakt od malega Simona. Želel bi ju gostiti na petkovi tekmi," je zapisal slovenski reprezentant. V petek je Zvezda torej gostila zasedbo iz Pančeva in 26-letni vezist je izpolnil obljubo. Povabljenca sta bila na stadionu. Na VIP-tribuni, kot gosta Timija Maxa Elšnika, ki si je po tekmi vzel tudi čas za druženje z njima. Majhna pozornost, ampak gesta, ki malemu navijaču pomeni ogromno. Tudi to je poslanstvo športnikov, česar se vse močnejši adut rdeče-belih dobro zaveda.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Galerija