Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
28.09.2024 00:23:42
Deli članek:

Zvezdnik Milana osupnil navijače, čez noč je postal neprepoznaven (foto)

Profimedia

Milan je v 6. krogu italijanskega prvenstva na domači zelenici premagal Lecce s 3:0. Vse gole so rdeče-črni dosegli v prvem polčasu. S tretjo zmago v sezoni so se začasno povzpeli na vrh lestvice.

Varovanci Paula Fonsece so že v prvem polčasu postavili temelje za tretjo zmago v prvenstvu. Po enakovrednem začetku so domači odpor Lecceja strli med 38. in 43. minuto, ko so zadeli trikrat. Natančni so bili Alvaro Morata, Theo Hernandez in Christian Pulisic. V drugem polčasu so si domači malce otežili delo po rdečem kartonu Davideja Bartesaghija v 80. minuti, a razmerij moči na zelenici to ni spremenilo.
Milančani so z 11 točkami začasno skočili na vrh lestvice, ki si ga delijo s Torinom, ki je po petih tekmah še neporažen s tremi zmagami in dvema remijema.

Navijači Milana pa so bili kljub zadovoljstvo ob zmagi tudi osupli. Za to je poskrbel njihov ljubljenec Alvaro Morata. Strelec prvega gola je šokiral s svojim videzom, čez noč je postal skoraj neprepoznaven. Španski zvezdnik se je na zelenici pojavil s kratko pobrito pričesko. Nekateri menijo, da se je za takšen korak odločil, da bi na ta način začel 'novo življenje'. Odlični napadalec po ločitvi namreč preživlja težko obdobje. Avgusta sta se razšla s soprogo Alice Campello, s katero imata štiri otroke. Mnogi so bili prepričani, da je njun zakon popoln, očitno ni bil ...
Udinese, ki zaseda visoko četrto mesto in pri katerem igrajo Slovenci Jaka Bijol, Sandi Lovrić in David Pejičić, bo danes gostil aktualnega prvaka Inter iz Milana, Venezia, pri kateri si kruh služi Domen Črnigoj, pa bo v nedeljo gostovala pri Romi.
V soboto bosta še tekmi Genoa - Juventus in Bologna - Atalanta, v nedeljo pa Torino - Lazio, Como - Verona, Empoli - Fiorentina ter Napoli - Monza. Krog bosta v ponedeljek sklenila Parma in Cagliari.

Profimedia

Profimedia